Українська Манітоба
-
Вистачить. Хімія для сидінь не дуже дорога. Пластик можна чим завгодно чистити.
-
О, це мабуть, краща порада. Вельме дякую!
-
Я за 250 не замовляв собі, бо до такого не довожу А 100 за помилку в середині та зовні це насправді не дорого. Очікувати блискучого результату за ці грощі не варто Захочете самі зробити, то навіть на хімію ціх грошей не вистачить.. А ще на мийку самообслуговування їхати платити, щоб не вдома все робити
-
Отримати гроші на рахунок і в останній день перед вихідним звалити. Але я знаю що за мною одразу піде корефан з Індії з яким працюю🤣🤣🤣
-
Але він правильно каже.
-
То ваш прайс для богатих))))
-
Ось в мене тепер і виникає питання якщо вони мене можуть звільнити без попереджень чому я їх повинен попередити?
-
Я розумію що салон. Якщо порівнювати з домашнім ціноутворенням то хімчистка так і була: ціна мийки х 10.
-
Підкажіть будь ласка де можна купити ялинку, щоб гілки були як на фото⬇️⬇️⬇️ чи є якась назва для ялинки з такими голками? Може її можна якось відфільтрувати у пошуку? Бо я вже задовбалася відкривати кожну, дивитись, що зовсім не те і закривати
-
Через декілька місяців пройде. Все одно треба споживати послуги і товари...
-
тут питання не зверху помити, а салон. ото там все бруднюче, що жах
-
мабуть, я ще з етапу перманентного шока ще не вийшла. ціни досі шокують. можливо вже не так, але за хімчистку сотку віддати - це занадто для моєї психіки.