Українська Манітоба
-
За 1300 це ж не квартира . Вони квартиру вже знайшли на перше квітня . Їм треба щось дешевше 1300 на два тижні .
-
Так от чому М-С 🤔
-
Допоможіть, будь-ласка, щодо оформлення кліматичних. Якщо я тут, а чоловік в Україні, чи потрібно мені вказувати його дані у формі? У формі треба його дані, в тому числі SIN. Чи все заповнювати, окрім даних канадських на нього? Дякую
-
НУ як розказали історію, то точно вижили 😁
-
Вижили? 🌚
-
Також зверну увагу, що дуже важливо пам"ятати, який дохід ви вказували в усіх тих формах, які ви відсилали податковій. Ми зараз бачимо людей, які вказали у формах, що не мали взагалі доходу до прибуття до Канади, однак, при подачі податкової декларації вони вже вказують, що мали дохід. Податкова тепер вимагає повернути від цих людей отримані податкові бенефіти та кредити за 2023 рік (GST/HST credits, Climate action incentive payments).
-
Щось народ походу зайнятий сьогодні , сучіліщну відповідь на допомогу цього разу пропустили легко 🌚🌚🌚
-
Дуже дякую ❤️
-
Треба його дані. Якщо він не в Канаді, то SIN не є обов"язковим. Ви відмічаєте, що він не є резидентом
-
А цей дохід повинен прямо бути точним чи приблизно? Чи краще замовити довідку про доходи з України?
-
Та нууу. Які наркотики виводяться з організму після короткого сну? Єгипетський фараон Ойтанукамон зайшов в чат)
-
Ніяк, ви мусите пам"ятати. Треба мати копії
-
Це я розумію, дякую. То було інше питання, саме стосовно податкової. Ви на нього відповіли теж, дякую
-
От…як?
-
навіть технічно неможливо подати декларацію за 2023 рік, якщо люди прибули у 2024 році
-
Ага , а нагадайте будь ласка , як перевірити ті форми. Щоб подивитися який там доход писали , якщо не пам’ятаємо ?
-
Заповнення форм на GST/HST credits, Carbon Rebate - це не є податкова декларація. В цих формах ви декларуєте свій дохід за попередні два роки та за частину року до прибуття до Канади. Однак, це не є податкова декларація, це форма для реєстрації на податкові кредити та бенефіти.
-
Та хтось писав, що треба. Дякую!
-
І відповідно у кліматичній він розписуватись не повинен, бо він не тут фізично. Так?
-
Ви не подаєте декларацію, якщо прилетіли тільки цього року
22 Jan 2023, 08:02
130639/230226
22 minutes ago