Українська Манітоба
-
Щось народ походу зайнятий сьогодні , сучіліщну відповідь на допомогу цього разу пропустили легко 🌚🌚🌚
-
Дуже дякую ❤️
-
Треба його дані. Якщо він не в Канаді, то SIN не є обов"язковим. Ви відмічаєте, що він не є резидентом
-
А цей дохід повинен прямо бути точним чи приблизно? Чи краще замовити довідку про доходи з України?
-
Та нууу. Які наркотики виводяться з організму після короткого сну? Єгипетський фараон Ойтанукамон зайшов в чат)
-
Ніяк, ви мусите пам"ятати. Треба мати копії
-
Це я розумію, дякую. То було інше питання, саме стосовно податкової. Ви на нього відповіли теж, дякую
-
От…як?
-
навіть технічно неможливо подати декларацію за 2023 рік, якщо люди прибули у 2024 році
-
Ага , а нагадайте будь ласка , як перевірити ті форми. Щоб подивитися який там доход писали , якщо не пам’ятаємо ?
-
Заповнення форм на GST/HST credits, Carbon Rebate - це не є податкова декларація. В цих формах ви декларуєте свій дохід за попередні два роки та за частину року до прибуття до Канади. Однак, це не є податкова декларація, це форма для реєстрації на податкові кредити та бенефіти.
-
Та хтось писав, що треба. Дякую!
-
І відповідно у кліматичній він розписуватись не повинен, бо він не тут фізично. Так?
-
Ви не подаєте декларацію, якщо прилетіли тільки цього року
-
Ви не можете подавати податкову декларацію. Які можуть бути різні думки щодо цього?
-
Можете ще прояснити, пліс. Якщо я у Канаді з лютого 2024. Мені потрібно подавати податкову за 2023, де вказувати дохід з України такий-то, а дохід з Канади 0? Бо різні думки з цього приводу.
-
Повертаємось до бомжів та наркоманів у автобусах. Історія на мільйон
-
І що? Робота на канадську компанію, коли ви живете, скажімо, у Німеччині, не робить з вас податкового резидента Канади. У декларації за 2024 рік ви вказуєте спеціально дохід до прибуття до Канади, зароблений від канадського роботодавця, якщо це ваша ситуація. Декларацію за 2024 рік треба буде подавати у 2025 році.
-
Так може просто не облизувати стільці та пальці, особливо у місцях легкодоступних для інших особ?)🙄
-
Тобто неможливо? А якщо людина працювала на канадську компанію?
22 Jan 2023, 08:02
130645/236099
4 minutes ago