Українська Манітоба
-
Just in time 😄
-
Замовляйте подарунки-портрети для близьких)🔥🎁 Кого цікавить?пишіть у приват
-
@ArxiGogol, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Я працюю в головному відділенні на One Lombard. Це і мінус, бо це даунтаун, з відповідним контингентом клієнтів (вони отримують різні допомоги), і потрібно бути готовим з ними працювати. Це дорогий паркінг - 250 дол в місяць, який вам не компенсують. Але це і великий плюс. Оскільки на різних поверхах цього будинку знаходяться різні підрозділи банку (комерційний бізнес, Прайвет банкінг, та багато інших). Ваші колеги, це ваші клієнти. Важливо показати себе, бо в них теж зʼявляються вакансії 🙂 (на розсилку яких ви завчасно підписались) Так я опинилась у відділі Imperial Service. Моя теперішня посада - Financial Services Associate of Imperial Service Advisor. Одним словом я помічник Фінансового радника багатих клієнтів. А це ще 5-7 тис до зп старшого касира. Плюс річні бонуси (це не захмарні суми, 3-5 тисяч в рік). Весь цей шлях зайняв у мене 9 місяців. І я продовжую робити своє 🙂
-
#банк #кар'єра #bank #career #success
-
Ще таке питання: як спіймати слот на сайті на хелс кард, або ще є якісь варіанти. Дякую
-
Дякую
-
Успіхів Лілія! Бажаю тут усім в групі і собі також прийти до вас якнайшвидше як богаті клієнти
-
Так вона з чату вийшла ><
-
Так тримати Я спробую те саме по бухгалтерії Або зміню кар'єру взагалі хоч вже і вік 😂
-
О так, я буду рада бачити всіх нас у Imperial Service (треба мати тільки 200-300 тис на рахунках), а ще краще у CIBC Wood Gundy - запрошують клієнтів від 2 млн 🙂 Пошвидше 😍
-
RBC присилає якісь листи стосовно податкового резидентства, у відділенні я так зрозумів не вирішують це питання. Людина при відкритті вказувала що не платила податки в іншій країні. Що тоді вони хочуть ?
-
Добрий день, підкажіть будь ласка як ви додавали лист пояснення до заявки на продовження ворк перміту, після того як сабмітнули її, ті хто таке робив? Не можу знайти ніде форму чи поле де можна було б завантажити листа.
-
*Private furnished rooms* available for rent in a house (Basement Suite) - Located near Kenaston Blvd - Bus connectivity to UofM (30mins) and Mitt (15mins) - Grocery stores in close proximity (1km)(Walmart, Costco, Canadian Tyre, Home Depot etc) Message to book a viewing. Англомовний знайомий здає кімнати у бейсменті дуже гарна ерія та сама домівка, поряд Costco.. Якщо що пишить SMS на +12043335928 Kavish
-
Робота в салоні; англійська має бути хоча б середній рівень, щоб була змога комунікувати з клієнтами #робота #перукар #job #hairstylist #stylist www.instagram.com/p/C4Lxb99P2X3/?igsh=eHcxOWgxOXo4azZu
-
В мене в банку Віп фінансові радники - всі 50+ років. Так що не переймайтесь. Я теж думала що стара для касира 😂
-
Підкажіть будьласка,десь бачив є сайт в якому місцеві шукають дитячі садки або ж люди пишуть мол в такому садку є місця,не пам'ятаю цей сайт,можливо хтось підкаже. Дякую
-
IRCC webform Будь ласка , всі запитання про перміти та імміграцію до t.me/uccmb
-
Вітаю! Де у Вінніпезі найближчим часом можна пройти медогляд і отримати медичну страхівку?
-
Best Western, там можна отримати health card
22 Jan 2023, 08:02
130758/230097
41 minutes ago