Українська Манітоба
-
Можу дати реферальне посилання на реєстрацію на Simplii No Fee Chequing Account. І ви, і я заробимо невеличкий бонус. А так, вище вам усе розписали. Зазвичай перший рік безкоштовний в багатьох банках, а потім тільки при умові, якщо на рахунку постійно присутня певна сума, 4-5 тисяч.
-
Це не Канада, це лиш ваша особиста думка, у кожній країні є люди з mental illnesses
-
Досить шикарний буфет
-
На свій розсуд. Тут треба собі просто відповісти . Шо для тебе страшніше . Умовно бути покусаним , пограбованим , обпльованим чи ризик депорту.
-
Я живу 6 років у Барселоні, що не є самим спокійним містом ЄС і я ні разу не чув, щоб когось кусали бомжі чи агресивно себе вели по відношенню до оточуючих. Крадіжок багато, нажаль, але шоб вбивали чи було якесь насилля, то дуже рідко. Звідси питання: чи можу я у разі нападу бомжа захищатись, як це зробив би будь який чоловік в Україні? Чи мене депортують?
-
Вже було два випадки як українців вдарили ножем у Вінніпезі. Будьте обережні.
-
Думаю тому що це схоже на фейк ( принаймні хочеться в це вірити)
-
Біда в тому що він копам теж буде говорити шо це ти на нього напав . І буде твоє слово проти його . Вгадай кому повірять ..
-
В чаті про іміграцію приблизно в той самий нічний час, ще одна Ольга задавала питання, що поганого в тому що люди коляться. На мою думку, деяким Ольгам не спалося вночі, мабуть взагалі в Канаді не живуть. Вирішили закинути нам тему для чергового срачу. Всім доброго ранку🙂