Українська Манітоба
-
Не знаю, щось все якось на релаксі. Тут справа в тому з чим порівнювати 🤣 Іпотеку я вже рахував, я куплю хібару в кримінальному районі, там досить доступно.
-
ххаа.працюють аж бегом і по 10-12 годин люблять працювати як іпотеку мають.все як всюди в сімї працюють двое на звичайних работах ів кінці місяця нуль.і іпотека на 30 років вас чекає такі реалії.
-
Взагалі тут люди не працюють, тут курорт.
-
Знаю що до мене чуваки отримали зарплату і втікли🤣 мабуть є мотиви таких дій.
-
Нічого, але я вже потроху збираюсь на нове місце роботи. Мені не подобається графік. Домовлялись на одне, а по факту зовсім інше. Якщо до нового року нічого не зміниться то в середині січня піду на вихід.
-
просто кажете що звільняюсь працюєте 2 тижні і все ок
-
А у тебе що сталося?)
-
В кого є інструкція як правильно звільнитися? Є деякі побоювання що якщо їм сказати наприклад за 2 тижні що йдеш можуть початися неприємності. План отримати зарплату і тікати. Спрацює?
-
У мене 75$ за 1 GB и 200$ на бонусний рахунок
-
Я не можу тут і сказати навіть :( Бо за контрактом маю про них казати тільки хороше
-
Ні, такого немає. Нема ніяких систем для роботодавців.
-
Де то ви працюєте? Напишіть у приват, якщо тут не хочете шерити досвід 😁
-
Так
-
Як що причина звільнення вказана shortage of work, то все ОК. Terminated or fired буде не добре...
-
дякую. це вам писати в ПП ?
-
SHAW 250мбіт за 60доларів Є швидше, як що треба Податки зверху (12%) 2 роки контракт Міняється адресу, підключення йде за вами Надається бонус за підключення 150 вам на рахунок Shaw За факт підключення знімають 50 від нарахованих, та вам залишається 100 на сплату послуги Роутер надається безкоштовно Від вас треба бажання Повне імя та призвіще Адреса Емейл Телефон Коли буваєте вдома, й буде вам інтернет Доречі як абонент shaw ви зможете користуватись безкоштовно wifi Show Go Використовуючи для під'єднання ваш емейл та пароль від аккаунту Shaw
-
Вітаю! Чи підійде віртуальна сім карта Airalo, наприклад для банку?
-
Може в когось є рефералка від Shaw? Чи хтось знає про акції зараз?
-
Що за системи, де можна побачити що там написано?
-
Ого, серйозно?
22 Jan 2023, 08:02
13099/235945
17 minutes ago