Українська Манітоба
-
Тут є на любий бюджет . Є і пентхауз за 4000, хто хоче економно кімната від 400
-
в тих провінціях треба конкурувати з чуваками які кеш чувалами зі свої китаїв тягнуть то й ціни такі.
-
Але це не в Вінніпегу, бо тут такі місця зайняті, щоб ньюкамеру пробитися це років 5-7.
-
В Манітобі ще можна))))
-
ну як вдвох працювати і 55 для початку - то тоже можна вижити, а далі краще буде.
-
Ні, там 100 це верхня межа, а по факту вилка десь 55-100
-
Таунхаус вважаю оптимальним житлом. Це не розкіш, як будинок. Але доволі непогано. Як для старту. В кого сімʼя з дітьми і вибігти можна і машина поряд. Для сімʼї нькамерів саме те що треба. Розумію, що в багатьох дома були приватні будинки, але треба з чогось починати,
-
Наче міняли з дії
-
А в чому проблема , в кожному районі майже на кожному домі табличка lease та номер телефону та веб сайт
-
Я не дуже зрозумів… Відношення робоче… Може не так тут клієнтоорієнтовано як ми звикли…. Але в тому теж є плюси … як для робітників, вони теж захищені Страховки від помилок різні і тд
-
Чи можно якось "права" оформити в Канаді, якщо вони є тільки у дії?
-
Проблема в тому, що всі з сімʼями і хочуть мінімум Вінніпег і 2-3 квартиру/таунхаус в хорошому районі.
-
Можна додати ще відношення батьків до дітей, дітей до навчання/вчителів і всієї системи освіти до всіх?)
-
Я би про такі ліцензовані професії (як і позиції на них) не говорив для ньюкамерів. А більше рівнявся на початкові ступені карʼєри в сферах, де починати з мінімальних зп і так років 5-7
-
В мене права 2012 - не обміняли по дії, нещодавно це обговорювали тут
-
Хммм, дякую, спробую
-
Проблема в тому що це під 2000 тис тягне , а їх треба заробити. Гуртки від 300 дол (щось трохи з натяком на професійність) Продукти і т д. Якщо зп одного 3000 тис , другого 2000 (ще з них податки знімають) не хворіють, молоді, здорові, то якраз в нолик вийде)))
-
Та не набирайте, а їдьте до них. Надрукуйте куар код та сторінку з правами, мають поміняти.
-
Спробую у понеділок набрати їх, може я не сподобався
-
Хм, може щось змінилось
22 Jan 2023, 08:02
131057/236616
less than a minute ago