Українська Манітоба
-
Я оце все розумію. Але не доганяю де і як відкрити FHSA. Чула, що банки надають мізерні відсотки, а які ще модна розглянути варіанти? Поділіттся, будь ласка, хто вже має досвід🙏
-
А ви у робочий трак на свій особистий Кооп номер заливали? У вашого роботодавця немає свого Кооп номеру, який вони просять робітників використовувати? (Або ще краще fleet card у коопа, щоб робітники взагалі гроші не діставали з кишені)? Якщо на особистий номер заливали, то я б на вашому місці клеймила вЕСЬ чек від коопу як свій особистий.
-
Я тієї закалки, мабуть, коли не довіряєш нічому 🙈 за банк начебто зрозуміло - це фізична установа, знаєш де, якщо що шукати кінці. А Welthsimple - це типу віртуальна компанія? Сорі за тупі питання 🤔
-
Дякую. Пр отримала, тепер інша головомийка 😂😅
-
Ок. Дякую 🙏 я так розумію, такий самий принцип і для дитячого рахунку на навчання? Нагадайте назву, будь ласка 🙏
-
Отож і я читаю, стараюся, щоб вивчити, але нічого не розумію 🤷♀
-
Це ні до чого не зобов'язує. Я тут на вебінарі познайомилась з українкою, якраз фінансовий консультант. Все детально розповіла, про можливі опції, як спланувати бюджет, вона розписала цілий зошит індивідуально для мене. І ні до чого не зобов'язувала. Якщо хочу, то можу відкривати рахунки в їх компанії та банках, якщо хочу в своїх, то на здоров'я. Але я дізналася дуже дуже багато
-
Я якось не довіряю 😂😂😂
-
Знайдіть фінансового консультанта, вам все пояснять, безкоштовно
-
Дякую
-
Я написала Вам