Українська Манітоба
-
Та виходить що не потрібно. Там де у мене внизу WP написано де я не можу працювати (іжа, діти), у знайомих ніяких записів
-
Я це вперше чую, бо також черпаю з чатів. Значить взагалі не потрібно, з вашої історії
-
Не зрозуміла. Як зрозуміти що WP обмежений якщо на ньому НЕ написано "забороняється працювати з дітьми та їжею"?
-
Дякую Ольга
-
Ой, та краще пройдіть безкоштовно мед огляд (в Манитобі) та і все. Якщо у вас в WP написані обмеження. Але обов'язково візміть собі результати мед огляду. Вони вам ще знадобляться
-
Бо це у кожного як почати виясняти в яких країнах він жив, та чи 5 місяців, чи 7, ой, а де докази, ні це не ті докази. Купа часу. Тим паче перевірити аналізи не зашкодить. Може людина і не знає що хвора
-
Все офіцери знають. Просто, певно, прийняте рішення - для усіх CUAET - медогляд, щоб було простіше. Особливо, якщо з рейсу кілька десятків таких людей.
-
Та ще й коментар від кітката? 😂classic
-
Ви впевнені? До 14 років не видають ворк перміти
-
Вибачте маю питання. Тільки зрозуміла(((( діти 9 років і 2 теж мають ворк перміт. Вони з ними можуть вчитися чи потрібно змінювати на стаді. І взагалі що робити?
-
Вам навіть пощастило, як на мене. Я СІН номер не можу отримати на дітей без ворк перміту, а тут такий бонус. В школу їх пустять
-
В школу можна. Там же пише: "Може відвідувати початкову та середню школу, якщо у батьків є ворк перміт."
-
Підкажіть будь ласка якщо податись на новий ворк перміт онлайн, чи буде дійсний старий ворк перміт той час поки я очікую на новий?
-
1. Я отримала SIN в живій черзі у селі біля Монреалю. Черги зовсім не було. І вам радьжу підти кудись подалі від аеропорту/центру міста, а то будете стояти в черзі довго.
-
Доброго дня. У мене є три питання. 1. Скажіть будь ласка якщо не вийде записатися на отримання SIN NUMBER через сайт для новоприбулих тоді потрібно записуватися онлайн через Service Canada або можна в порядку живої черги? 2. Якщо не вийде записатися через сайт для новоприбулих для отримання Manitoba Health and Immigration Medical Exam тоді потрібно записуватися через якийсь iнший державний портал? Чи можна у порядку живої черги? 3. Якщо не вийде записатися через сайт для новоприбулих для послуг Provincial Immigration Information то тоді можна зареєструватися через якийсь інший державний портал? Чи можна послухати у порядку живої черги? Велике спасибі друзі.
-
Не робіть онлайн. По-перше, там треба докладати довгостроковий договір оренди житла. По-друге, чекати мінімум тиждень. Йдіть до будь-якого відділення Service Canada - і отримайте SIN-номер в живій черзі.
-
Дуже Дякую, а з приводу Manitoba Health and Immigration Medical Exam i Provincial Immigration Information?
-
Ні, на медогляд треба записуватись до акредитованих лікарів. Шукайте тут secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home
-
Дякую.
-
Дякую. Можливо в порядку живої черги ? І там же можливо записатися на Мед. Огляд ?
22 Jan 2023, 08:02
131404/230658
less than a minute ago