Українська Манітоба
-
Вибачте маю питання. Тільки зрозуміла(((( діти 9 років і 2 теж мають ворк перміт. Вони з ними можуть вчитися чи потрібно змінювати на стаді. І взагалі що робити?
-
Вам навіть пощастило, як на мене. Я СІН номер не можу отримати на дітей без ворк перміту, а тут такий бонус. В школу їх пустять
-
В школу можна. Там же пише: "Може відвідувати початкову та середню школу, якщо у батьків є ворк перміт."
-
Підкажіть будь ласка якщо податись на новий ворк перміт онлайн, чи буде дійсний старий ворк перміт той час поки я очікую на новий?
-
1. Я отримала SIN в живій черзі у селі біля Монреалю. Черги зовсім не було. І вам радьжу підти кудись подалі від аеропорту/центру міста, а то будете стояти в черзі довго.
-
Доброго дня. У мене є три питання. 1. Скажіть будь ласка якщо не вийде записатися на отримання SIN NUMBER через сайт для новоприбулих тоді потрібно записуватися онлайн через Service Canada або можна в порядку живої черги? 2. Якщо не вийде записатися через сайт для новоприбулих для отримання Manitoba Health and Immigration Medical Exam тоді потрібно записуватися через якийсь iнший державний портал? Чи можна у порядку живої черги? 3. Якщо не вийде записатися через сайт для новоприбулих для послуг Provincial Immigration Information то тоді можна зареєструватися через якийсь інший державний портал? Чи можна послухати у порядку живої черги? Велике спасибі друзі.
-
Не робіть онлайн. По-перше, там треба докладати довгостроковий договір оренди житла. По-друге, чекати мінімум тиждень. Йдіть до будь-якого відділення Service Canada - і отримайте SIN-номер в живій черзі.
-
Дуже Дякую, а з приводу Manitoba Health and Immigration Medical Exam i Provincial Immigration Information?
-
Ні, на медогляд треба записуватись до акредитованих лікарів. Шукайте тут secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home
-
Дякую.
-
Дякую. Можливо в порядку живої черги ? І там же можливо записатися на Мед. Огляд ?
-
Вітаю! Фахівці з Linux є? Відгукніться 🙏
-
Дякую. Пишу в приват, щоб тут не флудити
-
Задайте питання, можливо зможу допомогти. Не скажу що фахівець прямо але деякий досвід маю. Тут або у приватні якщо вам так зручніше
-
То щось тимчасово, мабуть.
-
Доброго ранку. При заповненні декларації на Wealthsimple вже третій день така фігня. Не може підєднатися до CRA. Хоча як окремо в кабінет CRA то я без проблем заходжу. У когось так само було чи то можливо тимчасово таке?
-
Та вже третій день таке тимчасове 🥺
-
Вітаю, пропоную послуги перукаря! Стрижки жіночі, дитячі, чоловічі, зачіски, фарбування волосся. Салон знаходиться в центрі міста. The hive hair company! 175 Osborne Street Працюю з 9:00-18:00 Кожного дня Моя сторінка в інстаграмі www.instagram.com/p/CODE8kRhotp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= +1 4313342000 мій номер.
-
Бо я зайфайлив а відправити не зміг. Перестало працювати у 2. Я вночі робив.
-
Добрий день. Порадьте будь ласка шо зазвичай прийнято приносити коли йдеш у гості до канадців?
22 Jan 2023, 08:02
131413/230973
about 4 hours ago