Українська Манітоба
-
Доброго дня. У мене є три питання. 1. Скажіть будь ласка якщо не вийде записатися на отримання SIN NUMBER через сайт для новоприбулих тоді потрібно записуватися онлайн через Service Canada або можна в порядку живої черги? 2. Якщо не вийде записатися через сайт для новоприбулих для отримання Manitoba Health and Immigration Medical Exam тоді потрібно записуватися через якийсь iнший державний портал? Чи можна у порядку живої черги? 3. Якщо не вийде записатися через сайт для новоприбулих для послуг Provincial Immigration Information то тоді можна зареєструватися через якийсь інший державний портал? Чи можна послухати у порядку живої черги? Велике спасибі друзі.
-
Задайте питання, можливо зможу допомогти. Не скажу що фахівець прямо але деякий досвід маю. Тут або у приватні якщо вам так зручніше
-
Вітаю, пропоную послуги перукаря! Стрижки жіночі, дитячі, чоловічі, зачіски, фарбування волосся. Салон знаходиться в центрі міста. The hive hair company! 175 Osborne Street Працюю з 9:00-18:00 Кожного дня Моя сторінка в інстаграмі www.instagram.com/p/CODE8kRhotp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= +1 4313342000 мій номер.
-
Бо я зайфайлив а відправити не зміг. Перестало працювати у 2. Я вночі робив.
-
Я вчора робив, працювало. Є один момент вночі між 2-5 вони схоже не працюють