Українська Манітоба
-
Задайте питання, можливо зможу допомогти. Не скажу що фахівець прямо але деякий досвід маю. Тут або у приватні якщо вам так зручніше
-
Вітаю, пропоную послуги перукаря! Стрижки жіночі, дитячі, чоловічі, зачіски, фарбування волосся. Салон знаходиться в центрі міста. The hive hair company! 175 Osborne Street Працюю з 9:00-18:00 Кожного дня Моя сторінка в інстаграмі www.instagram.com/p/CODE8kRhotp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= +1 4313342000 мій номер.
-
Бо я зайфайлив а відправити не зміг. Перестало працювати у 2. Я вночі робив.
-
Я вчора робив, працювало. Є один момент вночі між 2-5 вони схоже не працюють
-
Рекомендую, і дякую вам. Схоже мене вперше за майже 2роки постригли норм в Канаді 😉
-
Доброго здоров’я! Я ще в Україні. Хочу перекласти довідку про несудимість з дії. Обов’язково ставити апостиль чи достатньо мокрої печатки приватного нотаріуса? Чи можна поставити апостиль вже в Вінніпезі?
-
Підкажіть, будь ласка, з приводу самозайнятості. Трохи не зрозумів. Потрібно реєструватися як самозайнятий тільки якщо надаєш послуги не від свого імені? Якщо я наприклад займаюся онлайн фрілансом у сфері візуального контенту і у мене є псевдонім, то в такому випадку мені потрібно реєструвати бізнес або як? Тобто в чеках на оплату є і моє ім'я та псевдонім теж.
-
Всім привіт. Нещадавдо приїхала зі сім'єю у Вінніпег. Роблю різні красиві зачіски. В Україні пройшла багато різних курсів на підвищення кваліфікації, маю сертифікати. Кому цікаво буде, можете мене зберегти. Дякую за увагу❤️