Українська Манітоба
-
Доброго здоров’я! Я ще в Україні. Хочу перекласти довідку про несудимість з дії. Обов’язково ставити апостиль чи достатньо мокрої печатки приватного нотаріуса? Чи можна поставити апостиль вже в Вінніпезі?
-
Підкажіть, будь ласка, з приводу самозайнятості. Трохи не зрозумів. Потрібно реєструватися як самозайнятий тільки якщо надаєш послуги не від свого імені? Якщо я наприклад займаюся онлайн фрілансом у сфері візуального контенту і у мене є псевдонім, то в такому випадку мені потрібно реєструвати бізнес або як? Тобто в чеках на оплату є і моє ім'я та псевдонім теж.
-
Всім привіт. Нещадавдо приїхала зі сім'єю у Вінніпег. Роблю різні красиві зачіски. В Україні пройшла багато різних курсів на підвищення кваліфікації, маю сертифікати. Кому цікаво буде, можете мене зберегти. Дякую за увагу❤️
-
Та дай Бог, головне щоб усе легально :)
-
До 12 років
-
Дякую, але це якщо бізнес ТІЛЬКИ під іншим іменем або якщо е і ім'я та псевдонім . Короче кажучи коли я роблю дизайн то в інвойсу пишу типу made by - Vlad Petrov aka NewStreetWeb. Та коли хтось бере його в стоках и оплачувють онлайн через сайти то там теж made by Vlad Petrov aka NewStreetWeb.