Українська Манітоба
-
1) ви можете самостійно про все дізнатись з урядових сайтів та CRA 2) перегляньте відео youtu.be/7i3KyY2yXeo
-
а у якого спеціаліста взагалі потрібно брати консультації щодо таких питань? Це бізнес-консультант або бухгалтер або як це правильно називається в Канаді?
-
Так, але водночас і Канади, якщо ви проживаєте в Канаді. Оскільки між Канадою та Україною є договір про уникнення подвійного оподаткування, то ви робите взаємозалік сплаченого податку в Україні і платите тільки різницю в Канаді
-
Я знаю, і можна навіть знятись з податкового резиденства. Процес довгий і нудний і ще потім веде до неприємностей: 20% податку якшо в спадщину вступаєте 🤷♂️
-
Я відкрию велику тайну. Якщо Ви постійно зареєстровані в Україні то ви є податковим резидентом України. Це з власного досвіду суду з податковою в Україні.
-
Всім доброго дня! Чи є можливість відправити речі палетою з Торонто в Вінніпег, як в Україні ( делівері чи міст) не за всі гроші світу? Хтось може переїзжав і має досвід. Або може є якісь перевізники бусіками?
-
Ищу людей на удаленную раб0ту! В сфере цифровых активов💲Обучaю абсолютно бесплатнo! Мой интерес это процент от вашего дох0да💵 Не скам ❌Никаких денег на перед не беру 🙅♂️Кому интересно писать ему @Leon_Absolute
-
А він точно є і діє....бо мій суд був як раз тому шо цього договору с цією країною не було.... і благо шо приняли амністію податкову а то пришлось би платити додатково до 50К грн.... за 3 роки з штрафами і пенями
-
Коли Вам захочеться відкрити рахунок на навчання дітей, і мати бенефіти від держави, то без SIN Вам не обійтись. Нажаль 2 роки втрачено, через відсутність ворк перміту
-
Страхуйте життя від нещасних випадків. Все частіше чую випадки про травми на констракшн. А вчора подружка знайомої впала із трамваю у Калгарі і майже загинула, але вчасно витягнули, відбулась двома зламаними ногами. 2 дітей могли б сиротами залишитися. Думайте про тих, кого утримуєте і що станеться з ними у разі якщо годувальник буде на long term disability або навіть смерті.
-
Так, є і діє
-
Дякую
-
Одна заявка тільки на вашу сім'ю: діти, дружина. Сестра, батьки - це все окремі сім'ї
-
Сам реєструюсь але там наче інших людей вказую типу батьків/сестру? Чи всіх на окрему заявку потрібно?
-
Самі реєструєтесь? Тоді self
-
Підкажіть будь ласка при реєстрації на хелс карту Що вибирати в relationship
-
Так, буду рада допомогти
-
Тобто там просто ще раз своє ім‘я, якщо сам себе заповнюю ?
-
Якщо не секрет, звідки українська податкова дізналась про іноземні доходи?
-
Якщо я правильно зрозуміла і іноземний роботодавець платив вам зарплату на український ФОП, то мої співчуття, дохід з закордону оподатковується найбільш жорстко(( добре, що ви все вирішили
22 Jan 2023, 08:02
131475/231395
3 minutes ago