Українська Манітоба
-
Добрий вечір! Не знаю, чи то Вам актуально, але от якраз побачила у Фейсбуці оголошення
-
З такої групи. Я сама там не була, але зацікавилася.
-
Ще треба 10 людей)
-
Кому тре перміти фейкові на 5 років, пишіть в лс. Дякую 🤗
-
Так, котеджі дорожчі тут, але можна знайти і по $1,000 на тиждень, якщо наперед бронювати. Як правило, такі котеджі знімаються на сімʼю, щоб діти відпочили і тд. Знімають і компанії друзів, тому якщо розбити на кілька сімей, це не так погано. А повітря і вода там фантастичні
-
Він не підтримується в Манітобі, їх точок продажу нема, доставку вони не зроблять, і манітобський номер не нададуть. Покриття є, але воно партнерське, і лише для тих хто приїжджає з інших провінцій.
-
Перевірте вашу електронну пошту, вони повинні були вам вислати мейла з вашим акаунтом(номер карточки) , потім зателефонуйте та надайте вашу інформацію і оплатіть стейтмент, і після того закрийте акаунт, щоб це зробити вам не потрібно мати карточку на руках.
-
Діставайте банхамер
-
Не можу сказати, краще спитати підтримку. Скоріш за все ви зможете користуватись без проблем вашим онтарійським номером. Я був в схожій ситуації і півроку користувався немісцевим оператором який не представлений в Манітобі, але вони просто мають національний роумінг. На сайті фрідом схожа інформація, Манітоба позначена партнерським (нацроумінгом).