Українська Манітоба
-
А за час невідомо?
-
Було б супер якби ще і федеральний уряд продовжив видачу відкритих ворк пермітів та грошової допомоги. Для справедливості.
-
Добрий день)) Скажіть, будь ласка, в школах діти працюють з підручниками, чи видають ноути або планшети, дитині 12 років. Оскільки знаю, що в Торонто старшим дітям точно видають ноути. Дякую)
-
Це не правда. Ніхто не видає планшети чи ноутбуки. Але, ви можете попросити і якщо в школі є така програма то вам залюбки дадуть покористуватися. Все залежить від дивізії та окремих шкіл. Надайте запит в школу.
-
Якщо так буде у Манітобі, то сюди всі українці прилетять 😂 Прийдеться ще один Вінніпег будувати.
-
Вітаємо, Ангеліна Проданюк! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
я готовий, дайте замельки ділянку та грошей на матеріали)))
-
По тому як зараз організовують тури в Канаду з Європи, на тиждень приїхати, забрати три тисячі і поїхати, при цьому вихваляючись, як дешевше це можна зробити, то я навіть не знаю чи це б було супер
-
Відбулась зміна Генерального консула в україньскому консульстві в Торонто. The former spokesperson for the Ministry of Foreign Affairs of Ukraine, Oleh Nikolenko, has been appointed Consul General of Ukraine in Toronto, Canada, he announced on Facebook on March 11. He thanked Foreign Minister Dmytro Kuleba and President Volodymyr Zelenskyy for their trust and called the appointment a new opportunity to promote Ukraine's interests and bring victory closer.
-
Коли вже повістки і ТЦК за кордоном будуть...
-
Багато таких випадків?
-
Ловив той запис 4 дні поспіль- не впіймав. Пішов став в живу чергу на отримання Хелс кард, пів дня простояв, але дійшов до віконця. Та сама карта буде зроблена на протязі 2-6 тижнів. От тепер запитання- чи можна в такому випадку вже проходити медичне обстеження?
-
Сподіваюсь, що не багато, але навіть про одиниці, неприємно читати
-
Без хелс карти не можна. Або це буде не безкоштовно, а 300 кад на людину
-
Всім доброго дня! Чи є в цьому чаті люди які їздять в Торонто і назад? ( Є потреба передати декілька коробок з Торонто в Вінніпег, а пошта Канади дуже дорого виходить)
-
А чи не видається папірець з хелс номер по якому можна отримувати послуги?
-
Не зовсім коректно. Просто треба при подачі на хелз карту зареєструватись на мед екзамен. І все. Проходите без хелз карти і безкоштовно
-
Вже давно реєструються самостійно, в онлайні
-
Це не буде дешевше точно. Ніхто туди-сюди між Торонто і Вінніпегом не їздить, особливо в цей період.
-
Вам непотрібні апостиль і нотаріус, лише переклад, засвідчений перекладачем. Довідка про несудимість вам знадобиться для подачі на ПР. До цього її ніде не вимагають.
22 Jan 2023, 08:02
131704/230331
8 minutes ago