Українська Манітоба
-
Майже 5міс і нарешті 4 закордонні паспорти (я дружина, діти) 3 подорожі до Торонто і близько 7т баксів. 🙃
-
і знов те ж питання виникає... чому ніхто не летить до ЛатАм? там слоти вільні є майже завжди...в деяких вчора були вільні на сьогодні із вибором часу))😅
-
там наче одна година на день на живу чергу? коли час закінчується, всі по домівках і приходять наступного дня? про те, що можна внести у мій паспорт, не знала, дякую! в моєму випадку проблемою буде ще дозвіл на виїзд від батька, але це вже окремий випадок. чи знаєте ви, чи достатньо запису про дитину у паспорті для оформлення ПР? я розумію, що ви не консультант, але раптом)) сходжу в гугл, звичайно, якщо що
-
Перший слот піймав сам. Моніторив у 8й годині чи коли воно там було. Але ж мені треба 4 слоти підряд що неможливо впринципі. Слоти зʼявлялися на 15 сек максимум, іт навички дозволили чітко спланувати і організувати процес тикання по кнопках щоб встигнути. Зайняло десь тижні 2 - 3 щоб піймати. Зараз процес змінився там ще щось дію додали. Вирішив летіти з дружиною сподіваючись що віднесутся з розумінням і приймуть 4 аплікації. Не прийняли. Єдине що зробили заблукали мені 3 слоти через 2 тижні. Другий раз летів через 2 тижні податися дружину і 2 дітей. Потім дочекався що їх доставлять, і от 3 подорож щоб їх забрати. Так як мені доводилося білети замовляти за 5-14днів до подорожі ціни були вище хоча я і летів лоукостером. Літали в 2х з дружиною. Наприклад цього разу flair ом білети туди назад з податками стали 1600 баксів. Жили на ірбнб. 3 дні +-500
-
коротше, варіанти завжди є))))
-
так можна без попереднього запису приїхати в Консульство і в порядку живої черги внести дані дитини в паспорт одного із батьків... і спокійно рушати всім разом потім на оформлення паспорту
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/vnesennya-danih-pro-nepovnolitnih-ditej-do-zakordonnih-pasportiv-yih-batkiv-zakonnih-predstavnikiv toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/vnesennya-danih-pro-nepovnolitnih-ditej-do-zakordonnih-pasportiv-yih-batkiv-zakonnih-predstavnikiv так, начебто пишуть саме про виділену годину для таких оформлень для PR треба ж, мені здається, кожному мати власний паспорт...то можете запитатись у імміграційному чаті...там і про дозвіл від батька (саме на імміграцію) також є
-
Бразилія
-
Чилі
-
До прикладу Аргентина
-
Так там навіть за декілька місяців спокійно спланувати можна - черга у деяких відкрита аж до липня 🫣
-
Так що варіанти є і вони не ілюзорні)) Вихід завжди є 😌