Українська Манітоба
-
Ще питання, може хто знає- якщо я приїду перша до 31 березня скільки часу я повинна працювати фул тайм, щоб чоловік, як приїде пізніше, зміг отримати WP, на основі моєї робочої візи.
-
Серйозно? Оце вау! Пішла у гугл, дякую вам
-
Ааа, вичитала там тільки шо )) A consent letter is not a legal requirement in Canada, but it can simplify travel Корочє, consent форма ця рекомендується, але не вимагається.
-
Серьозно )) Формально, типу, є consent form (її можна просто заповнити і підпис поставити якщо що, не треба нотаріально завіряти оце все), який треба використовувати, якщо тільки 1 (один) parent подорожує з дитиною. Але на практиці, скільки разів ми з малим літали до Мексики (і один раз, господипрости, до Куби - never again) - ніколи, жодного разу навіть у мене не питали про цю форму 🤷♀️ travel.gc.ca/travelling/children/consent-letter
-
Хто здавав у Вінні біометрію як там з апойментами?
-
Хто знає, завтра чи до кінця тижня десь проводитимуть ярмарки вакансій?
-
Є декілька упаковок Бетасерку, продаю бо не потрібно
-
I як Куба?
-
🇺🇦Українські Дівчата Спільнота неповторних українок! Різні теми в одному каналі. Приєднуйтесь👇🏻 💙 УКРАЇНСЬКІ ДІВЧАТА 💛
-
Отримали сьогодні такого цікавого листа від роботодавця. Як думаєте, наскільки це серйозно?
-
Нічого особливого. Могли вкрасти ваші дані, а могли і не вкрасти )))
-
10 хвилин
-
підкажіть будь ласка як зашвидко реально дозвонитись в CRA?
-
Тенант іншуренс є, зараз перечитаю. Це у мами на роботі сталось, я шось не думала, шо воно має якийсь стосунок до того 😕
-
Таня, у вас є tenant insurance? Переважно страхова компенсує витрати, які виникли у результаті identity theft
-
Ну будете моніторити, чи бува хтось не взяв кредит на вас. Якщо що, то зразу почнете діяти.
-
Бабка на двоє ворожила: або вмре, або буде жила :) компанія подарувала рік преміуму на еквіфекс і сказала сорян, шит хепенз. Це максимум від них?
-
я забула який дохід за минулі роки вказувалпа при подачі на кліматичні виплати, чи нададуть вони мені дану інформацію?
-
а якщо зараз при подачі такс я вкажу не точну суму яку вказувала?
-
Ніяк. Потрібно записи зберігати. Все, що ви подаєте у податкову, у вас має зберігатися протягом 7 років. Якщо клеймите витрати на щось і платили кешем, то потрібно зберігати чек 7 років. Аудит може бути.
22 Jan 2023, 08:02
131834/232619
5 minutes ago