Українська Манітоба
-
Нічого особливого. Могли вкрасти ваші дані, а могли і не вкрасти )))
-
10 хвилин
-
підкажіть будь ласка як зашвидко реально дозвонитись в CRA?
-
Тенант іншуренс є, зараз перечитаю. Це у мами на роботі сталось, я шось не думала, шо воно має якийсь стосунок до того 😕
-
Таня, у вас є tenant insurance? Переважно страхова компенсує витрати, які виникли у результаті identity theft
-
Ну будете моніторити, чи бува хтось не взяв кредит на вас. Якщо що, то зразу почнете діяти.
-
Бабка на двоє ворожила: або вмре, або буде жила :) компанія подарувала рік преміуму на еквіфекс і сказала сорян, шит хепенз. Це максимум від них?
-
я забула який дохід за минулі роки вказувалпа при подачі на кліматичні виплати, чи нададуть вони мені дану інформацію?
-
а якщо зараз при подачі такс я вкажу не точну суму яку вказувала?
-
Ніяк. Потрібно записи зберігати. Все, що ви подаєте у податкову, у вас має зберігатися протягом 7 років. Якщо клеймите витрати на щось і платили кешем, то потрібно зберігати чек 7 років. Аудит може бути.
-
а як можна дізнатись цю інформацію?
-
Ні, не нададуть вам таке по телефону
-
Піжкажіть в канадському випускному альбомі після школи є інші з класу діти чи тільки моя дитина? Скажіть, хто вже робив, будь ласка.
-
А, ну то сорі. Я подавалася сама через Wealthsimple, там не треба було за 2022 нічого.
-
Так, але там була строка в якій було написано «вкажіть дохід за 2022 і 2021 рік» Я написала щось, а точної суми не пам‘ятаю.. і не зберегла 😭 Зараз хочу оформлювати податкову декларацію, а бухгалтер запитує суми які я вказувала
-
Ви вказуєте в декларації дохід за 2023. А на виплати Ви ж вказували давніші роки.
-
В неділю записалися на 3 квітня Дуже багато слотів було
-
ХТО купував окуляри з діоптріями у Вінні, може вже хтось знає де гарний вибір і не дорого( 400 кад за окуляри)
-
І як у Вас справи з декларацією? Може вже чоловік зареєструвати аккаунт CRA? Повернення отримав? Бо ми почекали 3 тижні, я отримала вчасно, чоловік ще ні. Вчора телефонував, то сказали чекати до 16 тижнів...
-
Costco, за 400 дол можна взяти дві пари, бо там завжди знижка на другу пару
22 Jan 2023, 08:02
131844/231097
4 minutes ago