Українська Манітоба
-
В неділю записалися на 3 квітня Дуже багато слотів було
-
Куба була після 2014, але до 2022, і бісяча русня з «Тагііііііл, йоба!» там вже була, але не в тій кількості, як зараз, кажуть. Ну і не лише це, хоча _зараз_ це мабуть найважливіше. Я ж люблю пожерти смачно, а там з цим проблеми, хоч ми і в норм готелі одінклюзів були. Природа там гарна, кому це важливо )) Решта (йідло, алкоголь, екскурсії, туса, сервіс) мені особисто не зайшли. І оці вистроєні в рядок по узбіччям дороги кубинські діти… Ви їдете на екскурсію, а діти стоять, і їм навчені туристи кидають заздалегідь заготовлені пакунки з солодощами/дезодорантами/зубною пастою. Діти ловлять, біжать за авто… Дуже бідна країна. Сподіваюсь, її прдруга-Росія колись опиниться в такому ж становищі.
-
Pearl Vision
-
Я купував фотохроматичні у Bailey Nelson у Polo Park. Сподобалось як персонал підійшов до вибору окулярів, все гарно і якісно. $354 заплатив
-
Всім привіт! Хочу запропонувати 3 безкоштовні білети на концерт присвячений війні в Україні. Це проект мого хлопця. Дата: 20 березня (тобто завтра) Час: 19.30 - 22.00 (не до 1 am, як зазначено на сайті) Всі деталі за посиланням, якщо зацікавлені, пишіть мені, перші три людини отримають безкоштовні білети😊 www.showpass.com/mar20