Українська Манітоба
-
В неділю записалися на 3 квітня Дуже багато слотів було
-
ХТО купував окуляри з діоптріями у Вінні, може вже хтось знає де гарний вибір і не дорого( 400 кад за окуляри)
-
І як у Вас справи з декларацією? Може вже чоловік зареєструвати аккаунт CRA? Повернення отримав? Бо ми почекали 3 тижні, я отримала вчасно, чоловік ще ні. Вчора телефонував, то сказали чекати до 16 тижнів...
-
Costco, за 400 дол можна взяти дві пари, бо там завжди знижка на другу пару
-
Куба була після 2014, але до 2022, і бісяча русня з «Тагііііііл, йоба!» там вже була, але не в тій кількості, як зараз, кажуть. Ну і не лише це, хоча _зараз_ це мабуть найважливіше. Я ж люблю пожерти смачно, а там з цим проблеми, хоч ми і в норм готелі одінклюзів були. Природа там гарна, кому це важливо )) Решта (йідло, алкоголь, екскурсії, туса, сервіс) мені особисто не зайшли. І оці вистроєні в рядок по узбіччям дороги кубинські діти… Ви їдете на екскурсію, а діти стоять, і їм навчені туристи кидають заздалегідь заготовлені пакунки з солодощами/дезодорантами/зубною пастою. Діти ловлять, біжать за авто… Дуже бідна країна. Сподіваюсь, її прдруга-Росія колись опиниться в такому ж становищі.
-
Pearl Vision
-
Не знаю чи треба воно вам, але знайомий замовляв в Україні з доставкою meest. Вийшло 35кад доставка та 40 кад окуляри. 3 тижні на все
-
Мені дуже сподобалось «1 (один)» :DD Дякую дуже, сьогодні цей чат зробив мій день)
-
Я купував фотохроматичні у Bailey Nelson у Polo Park. Сподобалось як персонал підійшов до вибору окулярів, все гарно і якісно. $354 заплатив
-
Якщо є рецепт - спробуйте глянути онлайн clearly.ca Дуже недорого Тільки треба уважно перевіряти всі параметри - розмір дужки, розмір між очами,...
-
Поверення податків за оренду нема. Є просто нарахування податкового кредиту до 525 максимум.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка як називається форма для заповнення повернення tax, якщо арендуєш квартиру?
-
У нас був не альбом, а одна як велика картина, і були там усі. І були також індивідуальні фото де лише наша. Але можливо це по різному у різних школах
-
Дякую велике
-
Шукайте renters tax credit
-
А як називається цей розділ у додатку income tax?
-
Всім привіт! Хочу запропонувати 3 безкоштовні білети на концерт присвячений війні в Україні. Це проект мого хлопця. Дата: 20 березня (тобто завтра) Час: 19.30 - 22.00 (не до 1 am, як зазначено на сайті) Всі деталі за посиланням, якщо зацікавлені, пишіть мені, перші три людини отримають безкоштовні білети😊 www.showpass.com/mar20
-
Yes. Вам нарахують Manitoba Personal credit. Я ж це розказую на відео youtu.be/NbLwUDezmJ8
-
Тут вибирати yes or no ?
-
Сказали, що декларація в обробці, чекайте. Що це нормально, коли ньюкамерів довго перевіряють.
22 Jan 2023, 08:02
131860/233793
31 minutes ago