Українська Манітоба
-
Всім привіт! Хочу запропонувати 3 безкоштовні білети на концерт присвячений війні в Україні. Це проект мого хлопця. Дата: 20 березня (тобто завтра) Час: 19.30 - 22.00 (не до 1 am, як зазначено на сайті) Всі деталі за посиланням, якщо зацікавлені, пишіть мені, перші три людини отримають безкоштовні білети😊 www.showpass.com/mar20
-
Маю пасхальні кошики на продаж. Ціни на фото. Забирати у Трансконі. Також є 3 обідки в українських кольорах. Ручна робота, нові.
-
Як на першу роботу влаштувався, теж таке отримав в перший же місяць 😁 Тільки там написали, що якийсь кадровик, звільняючись, злив на особистий імейл інфу працівників. У підсумку той віп доступ до Equifax не запрацював, а мої дані ніде не світилися (поки що 🙂).
-
Чоловік пару днів тому в Суперсторі на Макфіліпс замовив 2 пари- на 2гу якась там знижка, мінус бенефіти= 180$ доплатити. А без бенефітів якраз 400 і вийшло. За це ще від магазину індичка в подарунок, якась там акція в них зараз. Піду ще й собі замовлю окуляри з індичкою 😁
-
Може труби? Тут в більшості коппер труби, вони помаранчеві
-
У київського забудовника колись була акція «купи квартиру і отримай в подарунок квитки в кіно»)
-
Це хороша акція) трохи несподівана, звичайно, але хороша)