Українська Манітоба
-
У київського забудовника колись була акція «купи квартиру і отримай в подарунок квитки в кіно»)
-
Це хороша акція) трохи несподівана, звичайно, але хороша)
-
Оформлення паспорта не вирішіть питання з ПР. Вам просто необхідна буде нотаріально завірена довіреність від батька дитини, коли будете подаватись на федеральний рівень. Не тільки дозвіл на перетин кордону. Тут особливо форма. І без неї взагалі ніяк.
-
Як варіант, відкрийте собі картку монобанку. І далі вже Дію
-
Відновіть доступ в приват 24 зв'яжіться з ними, там можна прив'язати канадську картку. Покроково не знаю, але техпітримка вам допоможе
-
Доброго вечора, таке питання - загубив украiнську сiмку киiвстара, в наслiдок чого не можу зайти у приват24, в наслiдок чого не можу зайти у дiю щоб витягнути украiнськi права, може хтось пiдкаже що можна зробити?)
-
Дякую)
-
Змінити номер на канадський у приват. Зв’яжіться з тех.підтримкою, вони допоможуть. Але виділіть для цього час, бо вони будуть вам телефонувати по відео щоб підтвердити особу
-
Дякую спробую
-
Вітаємо, ...! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)