Українська Манітоба
-
Як варіант, відкрийте собі картку монобанку. І далі вже Дію
-
Відновіть доступ в приват 24 зв'яжіться з ними, там можна прив'язати канадську картку. Покроково не знаю, але техпітримка вам допоможе
-
Доброго вечора, таке питання - загубив украiнську сiмку киiвстара, в наслiдок чого не можу зайти у приват24, в наслiдок чого не можу зайти у дiю щоб витягнути украiнськi права, може хтось пiдкаже що можна зробити?)
-
Дякую)
-
Змінити номер на канадський у приват. Зв’яжіться з тех.підтримкою, вони допоможуть. Але виділіть для цього час, бо вони будуть вам телефонувати по відео щоб підтвердити особу
-
Дякую спробую
-
Вітаємо, ...! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Також закликаю всіх, кому потрібна допомога з податками, не йти до випадкових людей "з інтернету", які "допомагають подати такси за 50 доларів". Я бачу, що цей вид бізнесу осідлали наші ж українці, які в Канаді два дні без року. Ну таке... Кожен заробляє, як може. По-перше, ви ризикуєте віддати ваші дані людям, яких не знаєте. Ви розкриваєте усі ваші дані, яких досить для оформлення кредитної картки, наприклад. По-друге, навіть якщо ці люди подивились кілька відео щодо подання податкової декларації, вони можуть не знати усіх нюансів провінційних бенефітів. Наприклад, сьогодні мав дзвінок людини з Манітоби, якій хтось з Нової Шотландії "допоміг" подати декларацію через Wealthsimple. Оскільки мешканець Нової Шотландії поняття не має про Manitoba personal tax credit та renters tax credit, зрозуміло, що нічого не було відмічено. Просто поставлені No там, де має бути Yes. Далі, оскільки людина вже тут другий рік, вона мала відрахування RRSP, які цей помічник не вніс нікуди, а тому людині не порахували додаткове повернення. Хочете допомоги - йдіть до безкоштовних податкових клінік, де працюють волонтери, які перевірені податковою (включаючи надання довідки з поліції).