Українська Манітоба
-
Не важливо скільки ми будемо працювати місяць чи три,все одно треба заплатити? Де взяти цю форму для заповнення і адресу місцевої податкової?
-
Поляки вже підрахували що українці заплатили податків більше ніж поляки витратили на допомогу.
-
там треба школа зварювальників або досвід
-
Наші вже всі роботи розібрали😁
-
Є ще 2 заводи у Вінніпегу, але зараз там не беруть.
-
60 км від Вінні. 120км в день, забагато...
-
Westfield, він за містом. Якщо цікавить, пишіть сюди Chandra Klassen, CPHR Candidate Human Resources Supervisor AGI WESTFIELD P.O. Box 39, 74 Main Street, Rosenort, MB R0G 1W0 P: 204.746.2397 ext. 236 F: 204.746.2679 E: chandra.klassen@aggrowth.com grainaugers.com aggrowth.com
-
Раз у рік. Якби заповните податкову форму (самі чи з допомогою бухгалтера) після кінця року, вам скажуть скільки заплатити, і куди. В місцеву податкову;-)
-
Казала мені мама , вчись алюміній зварювати ,та аргоном . А я все про інженерію 😂
-
Що за завод? Всі на старт
-
Так куди нам треба звертатись щоб його платити,чи вони самі на нас вийдуть як прийде час? Я цього трохи не можу зрозуміти. І як він платиться раз в пів року,чи кожного мясяця
-
а у вас це де.без досвіду взагалі чи без досвіду місцевого?
-
У нас на заводі $23.50 на старт без досвіду
-
усім привіт.кто працює зварювальником в манітобі які +- зарплати для іноземців які не мають місцевих тікетів.
-
А доречі , шановні новоприбулі, AKMAN properties , ці хлопці видхиляють ваші анкети на аренду ,не гайти часу . Я с роботою ,та гарним банком подавався ,та ще багато людей ,у всіх відхилино. Депозит повертають тиждень .
-
Страхове покриття;-)) не помилитесь
-
Кровосісі
-
Це не можливо просто взяти і змінити, змиріться
-
Чому завжди пишуть страхівка ? Кого вже налякали ? Страховка ,українською так і буде .
-
Тоді просто вам порахують податок з того, що заробили. Якщо зможете дати якість чеки на витрати, то буде трішки менший податок
22 Jan 2023, 08:02
13195/235945
14 minutes ago