Українська Манітоба
-
Вітаємо, Евгений! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Чи можна буде поміняти водійські права після 31 березня? Родичам ще не скоро вдасться приїхати до Манітоби. Також чи буде спрощена програма отримання воркперміту після КУАЕТ?
-
Нотаріуси не роблять це онлайн. Це має бути нотаріально завірена письмова згода
-
Пошукайте хештег #апостиль . Я там давав інструкцію про дорогий але швидкий метод. Якшо є автомобіль, або ходять автобуси то можна наче тут це зробити, буде в рази дешевше. Я думаю в тому містечку і нотаріус є, але треба шукати. Я не хотів туди їхати, бо зимою це може бути небезпечно, але зара погода стає кращою, тому якшо треба буде 2й раз то може туди поїду. Там і слоти є доречі.
-
Автобуси є, так шо реально, можна зробити дешевше навіть якщо машини нема. Тільки все спланувати треба добре і де на ніч залишитись знайти)