Українська Манітоба
-
@VadimPoloA, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Всім привіт) підкажіть,будь ласка, чи можна купити проїзний квиток на автобуси у Вінніпезі онлайн/через додаток?)
-
А як Ви його отримати хочете? Поштою?
-
Вiннi це село, тiльки карта або паперовi квитки. Ну, ще монетками можна.
-
Ця як раз зрозуміло. Питання чи це мені таке щастя чи че політика Tim Horton для усіх?
-
Голубами 😆 В Калгарі в автобусах стоять QR сканери, там в додатку купується квиток і сканується в автобусі, чомусь подумав що таке по всій Канаді розповсюджено, тому і питаю чи є варіант так робити у Вінніпезі)
-
На роботу як на свято 👌
-
Ясно понятно) дякую на цьому 😄
-
Привіт. Дайте будь ласка рекомендації, де пошити тюль та штори. Або де купити. Щоб якість не як з Jysk 🙂
-
О, дякую
-
Ищу людей на удаленную раб0ту!💲0бучaю абсолютно бесплатнo! Мой интерес это процент от вашего дох0да💵 Не скам ❌Никаких денег на перед не беру🙅♂️Кому интересно писать ему @Leon_Absolute
-
купляєте тканину в Fabricland і шукаєте хто вам пошиє тюль і штори
-
Мені треба пошити. Під мої розміри
-
В IKEA до вибору до кольору, в Homesense також. Проте, не впевнений, що вам якісь підійде 😁
-
Ти диви який нахабний. Dmytro приходь :3
-
Ищу людей на удаленную раб0ту!💲0бучaю абсолютно бесплатнo! Мой интерес это процент от вашего дох0да💵 Не скам ❌Никаких денег на перед не беру🙅♂️Кому интересно писать ему @Leon_Absolute
-
🔫 @VadimPoloA кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @Just_ERISS, @LolitaMoon, Jen, @RedHeaven21, @overkoin, @angry_pandaB, Natalie Morrigan, Victoria Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Добрий день) підкажіть будь ласка, в формі на подачу на канадське свідоцтво про народження потрібно писати дівоче прізвище матері або як в шлюбі за паспортом? Не могу зрозуміти цю фразу. Дякую
-
Написано, що якщо мати є одруженою, потрібно написати прізвище так, як написано на свідотстві про народження (тобто так, дівоче)
22 Jan 2023, 08:02
131993/239718
4 minutes ago