Українська Манітоба
-
Так, на свідоцтві дитини буде ваше дівоче прізвище
-
DPSP Також ще дуже добре пояснення тут www.wealthsimple.com/en-ca/work/learn/dpsp-vs-group-rrsp
-
Дякую. Так я розумію переклад. Але не розумію чи вони що напишуть на свідоцтві моє дівоче призвіще ? Я не розумію навіщо, якщо в мене паспорт та ворк перміт вже по чоловікові... со айм конфюзд)
-
3, 4 The contributions your employer makes to a DPSP are a tax deductible expense, whereas RRSP contributions aren't. By putting this money into the DPSP, your employer will pay less tax, which means that they can put more money into your plan.
-
Українське свідоцтво ви не отримаєте, воно дається тільки раз, за місцем народження. В українському паспорті буде прізвище дитини таке, як напишете у свідоцтві (ваше чи чоловіка, що оберете)
-
вибачте хтось писав в соц.служби з жалобою,якщо чоловік абьюзер?
-
Ще не вказали FHSA, якщо плануєте купляти житло, 8000 на рік.
-
Так, по батькові у дитини у свідоцтві не буде. Внутрішній паспорт я не отримувала, але у довідці про громадянство по батькові точно немає
-
Дуже дякую за пояснення. А таке питання, тобто якщо в дитини є тільки канадське свідоцтво о народженні, то дитина буде без по батькові? А як потім буде вказано при отриманні внутрішнього паспорту України, також без по батькові?
-
1 TFSA Contribution room накопичувальний, тобто якщо прилетіли в 2023, то буде 6500+7000.
-
Доброго дня! Як ви вирішили діяти? В мене та сама проблема
-
ні,але вже не можу.
-
диляра
-
Так, дякую. Це просто єдине, що в мене не викликало поки багато запитань)
-
А Ви так і не написали з минулого разу?:(
-
Якщо я вірно розумію деталі, то до моменту отримання ПР - TFSA або ж RRSP індивідуальний, певно, найбільш оптимальні варіанти.
-
Ну лікар вас огляне і в ментальному сенсі, все це робиться
-
Дуже дякую за швидку відповідь ❤️ спробую і я
-
зараз не бьє,але психологічно пригнічує дуже,я в постійному стрессі,діти в стрессі
-
Так, все гаразд, жодних проблем не виникло
22 Jan 2023, 08:02
132016/234665
26 minutes ago