Українська Манітоба
-
Т5 це про Saving account
-
Так, звичайно
-
Дякую! Тоді є зміст перекинути кошти з сейвінгового на TFSA.
-
В CRA аккаунті можете родитись цей свій ліміт
-
Yes
-
Тобто, якщо я прилетів у 2022, то сукупно на свій ТFSA станом на сьогодні я можу закинути 6к +6500 + 7000, вірно?
-
Це сейвінг має обмеження по часу акційних відсотків
-
В CIBC 4.6 %, можете не інвестувати.
-
З TFSA аккаунта ще треба поміркувати куди інвестувати, тому що акційні відсотки на самому рахунку зазвичай швидко (до 3 міс) закінчуються, або я ще не знайшов щоб просто на залишок нараховували 5%.
-
Виходить, що в CIBC найбільш вигідно. В них зараз 5 %
-
Дивіться виключно пропозиції для вас. У мене весь час змінюється той відсоток
-
Можливо у вас персональна пропозиція. Під 5% тільки той ТFSA де не можна знімати гроші до кінця терміну. А під 4,6 можна забрати в будь-який час, cashable рахунок
-
Що до Мексики будте обережні з Європи з паспортом СНГ можуть відмовити у посадці. Якщо не довидете туристичну мету поїздки. В транзит через Канкун це лотерея.
-
Я купив gic на 180 днів під 5% на questrade.
-
Відкриваєте ТФСА І якщо без ризику на 5% річних GIC купляєте .
-
дякую
-
Доброго дня. Не знаю.
-
Привіт, підкажіть плз може хтось знає. Як зі своєї укр валютної карти ( US) переслати кошти на свою канадську карту? Монобанк дозволяє здійснити переказ, а канадський банк не приймає.
-
Я подавався теж самостійно, майже 4 тижні чекав, дзвонив кожен тиждень - і ось отримав імейли про реєстрацію та інформацію про NoA. Чекайте, все буде добре 😊 Продавався 20 лютого, дата розгляду була 3 березня. А тілько прийшло
-
Не треба хвилюватись
22 Jan 2023, 08:02
132080/230093
about 6 hours ago