Українська Манітоба
-
дякую
-
Доброго дня! Якщо роботодавець написав в Letter of Employment, що чоловік працював на парт-тайм мінімум 30 годин в неділю "He works a minimum of 30 hours per week at a rate of (............) per hour and accrues vacation time based on hours worked." Це підходить для PR, чи потрібно якось доводити, що працював фактично 40 годин в неділю?
-
Пейстаби добавляєте, там будуть години
-
Нормальні ціни. Але мали б впасти
-
Всім привіт) з тих людей хто тривалий час проживає в Канаді, пояснить мені логіку оплати податку на авто? Нове авто купуєш платиш за нього 12% податку, після чого авто продається наприклад дилеру він платить 7% податку за те ж авто, після чого він продає його і покупець платить знову ж 12% податку за той самий автомобіль?)
-
Правий: навіщо ми прилетіли так рано, а я казав Лівий: та обживайся вже давай, боже
-
Вони теж дивуються, що ми тут робимо, адже в світі є Мальдіви
-
Я все не знала як їх кликати, чи «тю-тю-тю» чи як 🙂 бо треба ж було не задавити. Все рахувала чи всі малі є 🙃
-
А що тут не логічно? Різні податки для фізичних осіб і для тих у кого є ліцензія ділера. В Манітобі фізособа 4 авто в рік може продати без ліцензії ділера, якщо інфа з того сайту коректна. В Україні продаж першого авто податок нуль, друге авто 6 відсотків, третє 18 відсотків
-
Ой, які милі) вітаю з внуками!