Українська Манітоба
-
Щось прикривають, щось відкривають. Жага до грошей була, є та буде
-
Я вже цих пінгвінів чекаю😅
-
Вже мабуть прикрили цю схему, от що сьогодні пишуть
-
Доброго вечора, чи хто може порекомендувати якогось хорошого перекладача ? щоб перекласти документи
-
Оскільки вони канадці, то, думаю, замість тю-тю-тю можна в цьому році сказати їм щось типу, гайз, can I ask you please вийти з-під машини, а то у мене через вас буде штраф і стрес, ну якось так)) доброзичлива раціональність завжди працює в Канаді, завжди!)
-
Єноти
-
Це що там йде?
-
Я бачила фотку з табличкою з американського готелю і там було написано: Pets friendly, except for raccoons. NEVER AGAIN!
-
Хах! Точно, вони вічно в смітниках риються
-
То в США їх називають racoons В Канаді вони мають майже офіційне ім'я - garbage panda
-
А продане авто якось вливає на декларацію доходів за рік?
-
Ай, джекпот пропустять бідні
-
Якщо ви авто купляєте і продаєте протягом півроку чи року, то ви можете повернути той податок назад.
-
ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ РЕЧЕЙ/МЕБЛІВ 📞 +1 431 588 25 68 Послуги: Забираю з Готелю: Везу в Аеропорт: Квартирні Переїзди🏡✔️ Матраци, Дивани, Меблі від IKEA, Home Depot 🛋️✔️ Допомога при завантаженні та розвантаженні ✔️ Щоб дізнатися більше про ціни, напишіть мені +1 431 588 25 68
-
Хтось ж повинен воювати
-
дякую
-
Ні, тільки якщо це бізнес
-
Ризикував…
-
В Канаду вже не встигнуть, але Європа ще буде приймати. Мені український хлопець в Бремптоні розповідав, що з третьої спроби втік. З його слів перша невдала спроба була в Західній, друга в Одеській обл і третій раз за 12к виїхав
-
Не чув такого, в мене теж Моно. Краще використовувати тут картку в магазинах
22 Jan 2023, 08:02
132202/230093
about 4 hours ago