Українська Манітоба
-
«У них»? У всіх ))) Я колись давно ще коли вчилась в інституті підробляла синхронним перекладачем. І оцейво коли люди кричать на іноземця (російською), кричать і кажуть все дуже повільно і по скла-дах, дивлячись йому з надією в очі (незважаючи на те що я поряд стою і зараз же ж перекладу, пофіг), бо він же ж тоді ЗРОЗУМІЄ… мене досі тіліпає, як згадаю ))
-
От і вияснили про що була мова «в багатьох програмах» 😌
-
Джекпот тільки до 31 березня 😂
-
Дивними? Нє Це ж ви зі своєю родиною у них в гостях та прислуговуєте їм, володарям території
-
Ми всі в родині з одним громадянством, але живемо в трьох різних країнах. Але ми абсолютно однаково по складах розмовляємо так з нашими чихуа і котами. Я думаю, вони вважають нас дуже дивними
-
Так, якщо виживуть? Або скористаються відпусткою закордон?)
-
Та не тільки, собаки просто краще маскуються) оцей смішний вираз собакиного обличчя, коли їм типу соромно і вони косять очима - нейродослідження говорять про те, що собака в цей момент нічого не відчуває, у неї фізіологічно відсутня зона мозку, здатна відчувати сором. Просто еволюційно за тисячі років поряд з людиною собака засвоїла, який вираз її мордочки найбільше забавляє людину і імітує емоції, релевантні для того, щоб її вважали няшкою. Вони просто психопати, що влучно імітують емоції, подібні до справжніх)
-
Та 100% 😂
-
Хай краще дозволять виїзд з країни :) легально
-
Нашо? Без мови ж є багато програм 🙄
-
«Знайти можливість» :)
-
100%, «хтось» то надіюсь не наші родичі
-
ну от типу цього, так)))