Українська Манітоба
-
Нагадайте собі що вам жеж безкоштовно поки що можна вчити французьку. Коли ще таке буде 😀 Не можна прогавити таку акцію
-
Вибачте , а де можно вчити французьку безкоштовно?
-
Я поко шо не експерт у французькій. Чула лише про курси від WELARC
-
Пане Іване, я про важку долю ваших родичів, тут напевно, саме більше чув, а можна вас спитати, то ваші родичі? Чи то родичі дружини, щоб знати, чи то ви нам мозок виносите чи то дружина вам виносить, а ви на нас то вивалюєте?
-
я зі своім чухуа коли нормально, то 0, а як тільки прикрикну так одразу тут як тут. хоча вони більше напевно в інтонаціі розбираються, що не кажи, але якщо ласкаво то він добри і пухнасти, а якщо по злому - то може і в палець вципитись, граючись)
-
Пане Євгене, ніхто накого не «вивалює», і немає різниці чиї родичі. Це було узагальнення для моєї і багатьох моїх тут друзіх та їх родичів в Україні. Хіба ж не вам там дружина забороняє їхати в Україну? Цікаво
-
Привіт, машину хтось продає у Вінніпезі в нормальному стані, пишіть в особисті🚘🚗
-
шо то за Victoria, яка постійно записує голосове повідомлення і так його і не відправить?)
-
Цент міста сподобався?
-
Подкаст?
-
та вже просто із цікавості))
-
Це ще з вчора, тобто десь 10 годин уже :)
-
Може радіо?😂
-
а нам потім слухати ото всьо годинами?🤭🫣
-
Таке саме узагальнення, як з "багатьма" програмами для імміграції і про те що я все коментую ? Ви вже про вік вашого "узагальнення" колись згадували, здається, скоро і імена напишете.
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня!)#moving #delivery #winnipeg
-
Вітам! Чи можна в цім чаті поробити гілки: - про кует - про дітей - про спорт - про роботу - про відпочинок - про бізнес - про тварин - про житло - про політику - про загальне ... - про ... - про загальне ?
-
Такий чат вже є. Нащо два?
-
Підкажіть, будь ласка, якщо зробити health card на Карлтон, то чи дадуть вони відразу номер як в готелі на листочку?
-
Ви хочете змінити адресу чи оформити нову?
22 Jan 2023, 08:02
132330/236724
about 2 hours ago