Українська Манітоба
-
-
Якщо хтось хоче доєднатися до збірки ось інформація. Родич одного з активістів вінніпегу збирає на життєважливий прилад.
-
Підкажіть, будь-ласка, як вписати резюме, якщо я хочу шукати роботу за своїм 10-річним досвідом , але я в тій сфері не працюю з 17 року , і Канаді також. І мій досвід з 17 року взагалі ніяк мені не допоможе. Як цей нерелевантний досвід вписати в резюме? Не викинеш стільки років же. Або викинути ?
-
Так, я маю 10 років досвіду в міжнародних компаніях в сфери поставок, контракти, експорт-імпорт wholesale. Але до 17 року. З 17 року працюю в освіті, що відповідає моєму диплому, тут також я працюю early educator . І більше не можу, просто ненавиджу, повне вигорання. Хочу назад , в офіс. Планую дотягнути ще до літа на цій роботі і шукати за своїм попереднім досвідом . Але як вписати ту освіту в резюме? Резюме вийде просто неадекватне. Англійська С1
-
То напишіть в самому кінці резюме однією строчкою щось типу bachelor’s degree in education , чи що там у вас. То не важливо взагалі для офісної роботи початкового рівня в сфері закупок або supply chain або чогось такого . Ви ж розумієте, що вам треба шукати початкового рівня роботи в цих сферах?