Українська Манітоба
-
То напишіть в самому кінці резюме однією строчкою щось типу bachelor’s degree in education , чи що там у вас. То не важливо взагалі для офісної роботи початкового рівня в сфері закупок або supply chain або чогось такого . Ви ж розумієте, що вам треба шукати початкового рівня роботи в цих сферах?
-
Ще раз перечитала ваше перше повідомлення )) тепер ясніше. Ні, оцей досвід «з 2017 по тепер, вихователь» не викидайте, не робіть пропуск в праці, бо шо ви - дома сиділи 7 років? А просто напишіть його максимально коротко, буквально пару строчок. І акцент - на скіли, досягнення, знання в сфері закупок тощо. Тобто того шо було до 2017
-
Якщо напишу, то я якийсь неадекват і треба буде пояснювати, чого це я там працювала і чого тепер хочу зовсім інше
-
Я не про те, я про досвід роботи з 2017 року, як мені його в резюме написати? Якщо не напишу нічого, то спитають на співбесіді чому не працювала стільки років
-
Шановні батьки та молодші програмісти❗ Мене звати Ірина . Я організовую безкоштовні онлайн майстер-класи з компʼютерного дизайну, програмування, 3D моделювання для дітей 6 - 18 років. Буду вдячною , якщо Ви долучите своїх дітей, так як це - чудова можливість для Вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в галузі дизайну та IT. Ціль - спрямувати час та енергію дітей в корисне хоббі, а не в перегляд Тікток, YouTube , або ігри. Та показати, що це дуже цікаво та не так складно як здається☺️ Напрямки, як для менших дітей, так і старших(можна з досвідом): 🟣Scratch, Roblox, Minecraft🎮 🟣3D моделювання (Blender), професійний відеомонтаж та вивчення Photoshop🎬🎨, 🟣Python , C# Unity, WEB-розробка (JS, HTML, CSS), Java На майстер-класах вивчаємо: 1️⃣Основи комп'ютерного дизайну та використання графічних програм; 2️⃣Створення власних ігор, сайтів, ботів, додатків(в залежності від віку) та багато іншого😊 ✍️Для запису пишіть мені у приват📩 Кількість місць є обмеженою‼️ Запис діє до 31.03
-
Так, я це вже знаю, про англ взагалі не треба нічого писати. То я для чату написала , дякую
-
І так, я добре розумію про початкові посади. Вже потроху проглядаю вакансії і намагаюся на себе натягнути . Я знаю, Ви в схожій сфері працюєте, будь-ласка, порадьте , на які посади звернути увагу ? І може, Ваш метод пошуку роботи , окрім розсилки резюме, якщо є якісь
-
Українцям можливий успіх лише через Onlyfans
-
Дякую, вибачте , втовпилась, то зайшли в офіс просто з резюме ?
-
Добрий день. Якщо Вам потрібно організувати доставку речей, меблів, квартирних переїздів - звертайтеся. Вінніпег та околиці. Перевезення на своєму пікап-трак
-
Якщо знають що ви мовою володієте , але херово - то так , будуть повільно , окремо , по тонах . Навіть іноді тона будуть рукою показувати . Або на аркушику напишуть , типу якщо на слух не розуміє іноземець , то ієрогліфи точно прочте 🤣 Але це вмйняткова меньшість , більшість такого робити не буде 🌚 Просто будуть повторювати одне і теж саме, швидко , просто різними словами . Типу якщо так не зрозуміло, то напевно по іншому сказати треба 😂( типу замість «звідки ти» «де ваша батьківщина» ) Це китайці