Українська Манітоба
-
Дякую, вибачте , втовпилась, то зайшли в офіс просто з резюме ?
-
Добрий день. Якщо Вам потрібно організувати доставку речей, меблів, квартирних переїздів - звертайтеся. Вінніпег та околиці. Перевезення на своєму пікап-трак
-
Якщо знають що ви мовою володієте , але херово - то так , будуть повільно , окремо , по тонах . Навіть іноді тона будуть рукою показувати . Або на аркушику напишуть , типу якщо на слух не розуміє іноземець , то ієрогліфи точно прочте 🤣 Але це вмйняткова меньшість , більшість такого робити не буде 🌚 Просто будуть повторювати одне і теж саме, швидко , просто різними словами . Типу якщо так не зрозуміло, то напевно по іншому сказати треба 😂( типу замість «звідки ти» «де ваша батьківщина» ) Це китайці
-
З точки зору туриста так, я б не хотів там жити.
-
-
Торонто як Нью-Йорк лайт. Хоча коли вперше вийшов на Юніон і підняв голову — то майже впав з кайфу. Красивий скайлайн.
-
Все йде за планом. Голосуйте за NDP.
-
Доброго дня. Намагаюсь створити аккаунт у Wealthsimple для подачі декларації. Не можу зрозуміти , чи мені обов’язково заносити туди мої банківські реквізити для цього. Чи ні, якщо я не збираюсь програму використовувати для інвестицій , а тільки для подачі звітності? Підкажіть, будь ласка, Dmytro
-
Дякую
-
Це нормальна практика, дзвонити за референсом на попередні роботи. Не брешіть ні в якому разі! Просто… можна ж не брехати, а просто щось «випʼятити» в резюме на перший план (ваші скіли в логістиці наприклад). А про щось взагалі не згадати (не розписуйте детально працю вихователем, це не релевантно)
-
Або так )) але ж можуть кудись там дзвонити, я чула, на попередні роботи