Українська Манітоба
-
я у своєму резюме не писав рівень мови, але на співбесіді почав з фрази "English is not my native language, so I'm a little nervous..." і все вдалося, навіть попри те що не зрозумів одне із питань, хоч HR і намагалась по різному сформулювати😁
-
Торонто як Нью-Йорк лайт. Хоча коли вперше вийшов на Юніон і підняв голову — то майже впав з кайфу. Красивий скайлайн.
-
Все йде за планом. Голосуйте за NDP.
-
Шо там з бензином ? Шось сталось, ціна виросла до долар сорок
-
Необов'язково, однак, сам Wealthsimple є фактично банком. Може вам буде зручно. Там все безкоштовно
-
Доброго дня. Намагаюсь створити аккаунт у Wealthsimple для подачі декларації. Не можу зрозуміти , чи мені обов’язково заносити туди мої банківські реквізити для цього. Чи ні, якщо я не збираюсь програму використовувати для інвестицій , а тільки для подачі звітності? Підкажіть, будь ласка, Dmytro
-
Дякую
-
Беріть приклад з індусів - брешіть.
-
Їдете у Торонто, робите там доручення і за пів години у Service Ontario робите апостиль. Потім до Meest express. До обіду впораєтеся.
-
Короче, креативний підхід до резюме рулить )
-
Це нормальна практика, дзвонити за референсом на попередні роботи. Не брешіть ні в якому разі! Просто… можна ж не брехати, а просто щось «випʼятити» в резюме на перший план (ваші скіли в логістиці наприклад). А про щось взагалі не згадати (не розписуйте детально працю вихователем, це не релевантно)
-
Або так )) але ж можуть кудись там дзвонити, я чула, на попередні роботи
-
Так, ми відправили пакет документів 11 січня, досі не прийшло нічого назад За цей час зганяли в Оттаву , все підписали, відправили в Україну і навіть вже там закрили всі питання А Global Affairs ще досі не прислав перший документ 😂
-
Наскільки я чув - якщо робити доручення у Манітобі - то треба потім на апостиль відправляти поштою у Global Affairs. І строки там щось типу 2 місяці чи більше.
-
У Вінніпезі є аеропорт.
-
Дякую але я біля Вініпегу. Є варіанти?
-
В місцевого нотаріуса підписували і завіряли В Онтаріо сервіс апостиль поставлять на документи завірені в Онтаріо тільки Доручення було готове і на англ мові Нотаріус в Оттаві тільки перечитала, звірила наші документи і поставила необхідні штампи
-
А ви у Оттаві робили апостиль на доручення з Манітоби? Чи на місці робилм доручення з Онтаріо?
-
Я ще досі це кажу іноді клієнтам 😂 Сорі, інгліш іс нот май ферст ленгвідж. Всі починають посміхатися, і тоді все йде дуже легко 🙂
-
Поки погода кращає, то можна у Тандер Бей
22 Jan 2023, 08:02
132399/234665
32 minutes ago