Українська Манітоба
-
Щоб повернули? Не зрозуміла питання.
-
Так а який сенс, я його плачу щоб мені потім повернули. Навіщо?
-
Carbon Tax - це дитя Джастіна нашого Трюдо. В Європі цей такс також є. А от в Штатах немає )
-
Аж на цілий цент) вранці був 133.9 і так вже пару тижнів як
-
Так а навіщо підняти щоб більше повернути? Щоб гроші в економіку взяти і вкладувати кудись на квартал з %? Геніальна ідея)
-
Це можуть бути провінції Альберта, БК, Онтаріо, Квебек, Саскачеван. Головне, щоб документ був нотаріально посвідчений в цих провінціях. Вони ж і мають установи для апостилювання. А якщо документ був посвідчений в Манітобі нотаріально, то потрібно відправляти в Глобал Афеірс і чекати три місяці. Дуже ускладнили цим процес. Раніше було простіше набагато, коли можна було легалізувати через українське посольство.
-
Ага
-
Підскажіть будь ласка, хто має протрузії в спині і знає до якого лікаря звернунися, чи є у Вінніпезі лікарі мануальної тарапії, або костоправ. Знаю у Чікаго є, в Америці є такі, тут ще незнаю. Наразі дякую.
-
Це не повернення податку від податкової декларації, а податковий кредит. Хтось сплачує менше податку, ніж отримує кредиту.
-
Проблема з нафтопроводом. Ціни будуть ще зростати
-
Скажіть будь ласка, в кабінеті CRA відображається, що я повинна повернути ннну суму за gst виплати. Потрібно оплатити чи можуть ще перерахувати?
-
Так, 15 днів
-
Або так. Там наче 15 днів воно в них займає чи шось таке
-
Мені здається, що в таких перельотах немає необхідності. Можна з‘їздити в найближче містечко в Онтаріо. Типу Кенора, чи ще якесь. Посвідчити в нотаріуса довіреність і відправити запит поштою до ODS в Торонто або Оттаві, а вони пришлють назад.
-
Так, це звична практика
-
Підкажіть, будь ласка, що робити, якщо живої черги в готелі немає, щоб зробити документи, а саме цікавить мед карта, а слот зловити не можемо теж. А на Карлтон не дають номер мед карти при оформленні як в готелі 😭
-
Доброго дня українці. Ми нещодавно приїхали, знайшли житло. Заповнили заяву. Орендар пише що потрібно надіслати депозит. Це нормально наперед надсилати наперед кошти?
-
Це не просто фізична особа. Я давала чек на ім'я компанії
-
Хай буде так 😀
-
Дуже популярна практика тут. Потім депозит вертають, якщо вибрали не вас)
22 Jan 2023, 08:02
132432/231926
4 minutes ago