Українська Манітоба
-
Звичайно, чим молодше, Тим вище бал
-
👋Добрий день. Підкажіть, подаючись на CAUET і плануючи потім громадянство Канади чи вік головного заповнювача CAUET відіграє якусь роль, коли будеш подаватись потім на громадянство? Наприклад жінці 38 а чоловікові 46 років. Дуже дякую.
-
У нас британець на роял каніні сухому вже 6-й рік. І нормального себе почуває.
-
Дякую🤝
-
Ніяк. Хіба що шукаете на проблеми
-
Витяжку пробували вмикати коли готуєте? Зазвичай допомогає Бавитися с пожежною сигналізацією - big No No
-
Краще зверніться до лендлорда з цим, так хоч щось правильно зроблять. Їх же не просто так ставлять, ті датчики
-
Та то жуліки, вони кожного дня пишуть, що їдуть "завтра"
-
Пропонують ліки без передплати. Мабуть просто для прикриття )
-
В мене вони ну дуже чутливі, шось готую на кухні, і зразу включаються, я полисію з переляку скоро
-
Походу гроші збирають за товар, а самі не їдуть😂
-
Краще мануал читати😁. Різні виробники різні маніпуляції. Але якщо детектори підключені до панелі, і репортяиь на центральну станцію, то я б не чіпав, бо будуть гості
-
А ви випадково не знаєте як взагалі їх виключити?
-
То якийсь лохотрон? Мені от треба дещо привезти, але теж подумав, що лохотрон, і не став звертатись. Цікаво, в чому лохотрон.
-
Ну тоді таких краще не шукати і банити, .. але ж може під новий рік з торбою і долетять 🎅
-
То були ті хто "їдуть" вже декілька місяців
-
Дякую
-
Пів дня сьогодні спамили ті хто їдуть з України/Європи, пропонували привезти, пошукайте якщо не видалили.
-
Та я більше в своєму обладнанні спеціаліст. Але судячи з відео, то принцип у всіх подібний
-
Хто знає де купити стіки для айкоса?
22 Jan 2023, 08:02
13243/229903
about 3 hours ago