Українська Манітоба
-
Підкажіть, будь ласка, що робити, якщо живої черги в готелі немає, щоб зробити документи, а саме цікавить мед карта, а слот зловити не можемо теж. А на Карлтон не дають номер мед карти при оформленні як в готелі 😭
-
Доброго дня українці. Ми нещодавно приїхали, знайшли житло. Заповнили заяву. Орендар пише що потрібно надіслати депозит. Це нормально наперед надсилати наперед кошти?
-
Це не просто фізична особа. Я давала чек на ім'я компанії
-
Хай буде так 😀
-
Дуже популярна практика тут. Потім депозит вертають, якщо вибрали не вас)
-
Ну, мабуть, тут кидалово не прийнято))
-
А що їм завадить не повернути гроші ? Якщо це просто фізична особа , якій просто так дали пів ренти наперед ? 🌚
-
Багато проперті вимагають чек за пів місяця для розгляду заявки
-
Орендар? Тобто, там хтось живе зараз і каже, що треба гроші йому наперед, типу в сабліз?
-
Це не є нормальна практика . Депозит за нанесення шкоди залишають тільки після підпису контракту . Це що вас питають, це як я розумію «дайте гроші , і квартира буде за вами» , виправте , якщо я не так зрозумів .
-
Ну, як сказати ... За останні пів року я платила депозит у сумі пів місяця у всіх трьох лендлордів, де винаймала, на етапі розгляду заявки
-
Так , звичайно, його залишають після підписання угоди про рент . Тут лендлорд трошки приху8в я б сказав
-
Так, це воно і є.
-
Це депозит (половина суми оренди місячної)
-
Я мала на увазі демедж депозит
-
Рілі ? Без підписання угоди ? Це ж я розумію не демедж депозіт ,а депозіт за рент
-
Chiropractor? optimalcarewellness.com
-
Ні, тут не в тому справа, ви правильно написали, що деякі проперті хочуть це від всіх, хто подає заявку на квартиру.
-
Мабуть, я не викликала довіри😄
-
Я вам не дам свою адресу ,та назву протерті 😂 я боюсь людей з цього чату .
22 Jan 2023, 08:02
132447/230458
7 minutes ago