Українська Манітоба
-
Матчі тільки в Тіндері.
-
Хтось дивиться матч?
-
Хібо що особисто людину знаєте. Мені в схожій клініці два місяці голову морочили, поки бенефіти не вичерпав. Причому туди ж сімейний лікар направив, який не захотів розбиратись, що там в мене болить. Вже давно і в багатьох чатах цих практорів хіро розібрали, це не лікарі навіть. Від масажиста гарного більше користі буде.
-
з мого досвіду (і досвіду ходіння по сайтам пропертіс) майже всі проперті запрошують депозит до підписання угоди, ще до того, як схвалили кандидатуру орендаря) якщо кандидатура схвалюється, цей платіж зараховується як демедж депозит, якщо ні - повертається. це нормально. може, ви настільки викликали довіру прямо сходу, що ваша лендлорд подивилась на вас і подумала: та гроші не головне, гроші тлєн, хороші люди, хай живуть)) але це скоріше виключення, ніж правило.
-
і це дуже добре, що у нас такого немає) а то спочатку недоречна доброта, а потім ти все життя винен)) домовленості завжди краще, особливо коли вони виконуються upd: може, я неправильно прочитала ваше повідомлення, думаю, ви зрозуміли, що я хотіла сказати)
-
Дякую
-
thank you
-
ахахахаха! Це якраз наша ситуація (про гроші - тлєн, хороші люди ітак далі)🤣🤣🤣😂😂😂
-
коли я минулого року переїжджала, на деяких сайтах пропертіс, які мене цікавили, можна було прям без перегляду заповнити заявку і одразу оплатити депозит. і я так робила двічі. і все ок. короче, по-різному може бути, як ми вже зрозуміли, але якщо така вимога є - це не привід везти лендлорда в багажнику в поліцію, от основний меседж мій
-
Ви просто собі не уявляєте, наскільки цей спосіб відмови інтригує та навпаки активує деяких чоловіків...) краще показати один раз фото бойфренда і зіслатися на поки що не очевидну вагітність)