Українська Манітоба
-
коли я минулого року переїжджала, на деяких сайтах пропертіс, які мене цікавили, можна було прям без перегляду заповнити заявку і одразу оплатити депозит. і я так робила двічі. і все ок. короче, по-різному може бути, як ми вже зрозуміли, але якщо така вимога є - це не привід везти лендлорда в багажнику в поліцію, от основний меседж мій
-
Ви просто собі не уявляєте, наскільки цей спосіб відмови інтригує та навпаки активує деяких чоловіків...) краще показати один раз фото бойфренда і зіслатися на поки що не очевидну вагітність)
-
Він канадець?
-
Доброго дня. Порадьте що робити в такій ситуації. Сусід активно запрошує на каву. Один раз запросив в під'їзді, я відмовилась. Сьогодні вже постукав двері і знову запросив, я знову відмовилась. Що можна зробити в цій ситуації, бо моя чітка відмова діє до наступної зустрічі лише. Він не агресивний, але нав'язливий. Недавно бачила його п'яним, того трохи страшно.
-
якщо це реально схоже на переслідування, можна сказати лендлорду. але в східноєвропейських культурах ніхто не погоджується з першого разу, там навпаки чекають другого-третього, бо одне - то несерйозно)) тобто може він просто щиро наполегливий в своїх помилках, необов'язково ман'як)
-
та то забагато честі і зусиль заради одного алкогольнозалежного серба)
-
А вона думає, що вона lesbian і у нього в квартирі нікого їй цікавого немає