Українська Манітоба
-
Він канадець?
-
Доброго дня. Порадьте що робити в такій ситуації. Сусід активно запрошує на каву. Один раз запросив в під'їзді, я відмовилась. Сьогодні вже постукав двері і знову запросив, я знову відмовилась. Що можна зробити в цій ситуації, бо моя чітка відмова діє до наступної зустрічі лише. Він не агресивний, але нав'язливий. Недавно бачила його п'яним, того трохи страшно.
-
Попросіть когось з друзів зіграти роль бойфренда, бажано щоб виглядав відбитим на голову 👀
-
якщо це реально схоже на переслідування, можна сказати лендлорду. але в східноєвропейських культурах ніхто не погоджується з першого разу, там навпаки чекають другого-третього, бо одне - то несерйозно)) тобто може він просто щиро наполегливий в своїх помилках, необов'язково ман'як)
-
Пізно! Вже всі побачили ту гіфку😂
-
Якби він не жив навпроти мене, то це був би дуже гарний варіант.
-
Та хто ж знав, сусіди все-таки, але в майбутньому, мабуть, так і робитиму 😆
-
Треба було одразу вдати, що не знаєте англійської. В мене така схема з безхатьками в даунтауні😅Працює наче
-
Дякую, як запросить в третє, то буду вже звертатись до лендлорда. Особливо, якщо знову буде в п'яному вигляді.
-
та то забагато честі і зусиль заради одного алкогольнозалежного серба)
-
Або на сербській мові вивчити фразу "Та не піду я з тобою на каву!". Може, краще дійде
-
Попросіть гроші. Багато. Не позичте а саме просто на donation на армію в Україні. Скажіть чоловік служить і скоро має приїхати сюди.
-
А вона думає, що вона lesbian і у нього в квартирі нікого їй цікавого немає
-
Тю, так він скаже, що він запросив лише каву попити, і шо вона таке думає?
-
www.facebook.com/share/XcMM9aBEurDFHfa7/?mibextid=WC7FNe
-
Я ще й з дуже агресивним акцентом це зазвичай кажу: «Ай донт спік Інгліш»!
-
Так, ви праві)
-
Дякую
-
Я теж не давав депозиту, погодження було прям на місці. А ось будемо дивитись іншу квартиру, тут одразу попередили про депозит
-
www.gov.mb.ca/justice/vs/dvs/stalking/index.html
22 Jan 2023, 08:02
132499/230296
about an hour ago