Українська Манітоба
-
А сказати, наприклад, у мене є boyfriend або чоловік не варіант?
-
Є такі, хто дійсно так реагує. Один теж тут наполегливо запрошував на вечерю, з місцевих. Наявність чоловіка для нього був не аргумент. Реально дуже стрьомно в такі моменти, розумію авторку поста 😢
-
Я розумію що тут як раз справа що мужик випив , та пішов у атаку . То мені б теж очково було , казати тверде , четке ні бухому сербу 😂
-
Він живе навпроти і постійно бачить мене одну вже півроку, тому навряд повірить. Та й не факт що зупинить, особливо, після алкоголю.
-
Зловити той слот досить реально.Але маєте сидіти в телефоні і постійно оновлювати сторінку.Найкраще то робити хх:00,хх:15,хх:30,хх:45.Ми спіймали за півгодини,коли зрозуміли як працює
-
Блін, це жесть(
-
Підкажіть будьласка в який будинках нема condo fee якщо купити його,у house його нема,а у town house є конфо фі?
-
Доброго вечора! Запитували тут в чаті щодо отримання нового візітор рекорду якщо виїжджали з Канади. Сьогодні розмовляли з офіцером в аеропорту чи потрібно нам замінювати візітор рекорд дитині на новий, так як виїжджали в відпустку на тиждень. Він подивився документ і сказав, що не потрібно. Можливо це все індивідуально, але в нашому випадку сказали що нічого не потрібно роботи.
-
Так і є. Я так і роблю. Навіть хату не закриваю аби приходили і виносили, що треба
-
Вде обсуждали ontario police statement ? Там участились пограбування будинків і поліція видала постулат, ставити ключі від машини і гамнці при вході в дім щоб грабіжники відразу їх забирали і не били мешканців. І це не шутка і не тролінг.)
-
No people - no unemployment 🤓
-
Це була просто ремарка від одного офіцера поліції, а не statement Const. Marco Ricciardi was heard making the comments at an Etobicoke community meeting. He said, “To prevent the possibility of being attacked in your home, leave your fobs at your front door.”
-
Албанцiв Або албанцiв з Косово
-
Це залежить від розташування. Теоретично у house може бути кондо фі, якщо організовано прибирання снігу та газону. В об'явах зазвичай це вказують
-
Підскажіть можливо підключити автоплатіж Гидро з кредитки?
-
не відчиняти двері, коли Ви вдома, навіть на те, щоб сказати *ні*. Чесно кажучи, дуже неприємна ситуація. а взагалі після якої ситуації, можна піти в поліцію , що мене переслідують і я боюся?
-
Навіть перцовку нізя😬
-
Та я жартую )))
-
Це жахливо
-
Якщо в цьому фейковому гаманці буде лише пара баксів - він піде і всеодно спитає тебе де справжній. Так шо хуйовий метод
22 Jan 2023, 08:02
132602/241414
8 minutes ago