Українська Манітоба
-
Remember. No russian 😂 Всякі промо, так далеко ще не заходили 😂
-
Хтось вже отримав children benefit? Я подала всі документи, 2 лютого було написано, що ваші документи отримано, розгляд заявки триває. На цьому тижні зникли всі записи. Ніяких рішень, нічого.
-
Можливо хтось знає, чи можна влаштуватись працювати на кухню без Certified Food Handler
-
Добре, дякую за відповідь
-
Дивіться вимоги конкретної вакансії. В Макдональдс також різні вакансії
-
Оу шит, навіть в мак не візьмуть?
-
Хіба посуд мити
-
Та це не проблема, просто на данний момент в мене його немає)
-
А в чому проблема його отримати?
-
Займає години 3 часу і 100$ отримати його прямо сьогодні, а взагалі то я починала працювати без нього і потім отримала, тут головне ваш досвід роботи
-
Дзвоніть в CRA
-
Народ, а податок на зароблений інтерест, до прикладу, на сейвінговому акаунті або інших інвестиційних рахунках за якою ставкою розраховується? Чи до такого доходу застововується звична система вирахування податків Average tax rate? Дякую
-
Якщо у рахунках tfsa чи rrsp - то не оподатковується. Якщо у простих інвестиційних рахунках- то тільки 50% з прибутку оподатковують
-
Дякую, так і приблизно зрозумів.
-
Як я розумію, ця сума додається до вашого річного доходу. Це може впливати або не впливати на зміну tax brackets. І оподатковується як і будь-який ваш дохід.
-
Влучно сказано другом: «Нічого не змінюється в імперії зла. Путін прийшов до влади підриваючи росіян у багатоповерхівках і Путін розстріляв своїх громадян сьогодні щоб мобілізувати тупих зомбі. Як цього придурка не зупинять зараз, то за рік часу будуть мільйони загиблих і Європа буде вся у вогні.»
-
Подумайте, може краще зробити автопеймент і не турбуватися
-
Привіт Чи буде діяти хелс кард якщо був відсутній 7місяців?
-
www.gov.mb.ca/health/mhsip/leavingtemporarily.html
-
Ні, відсутність понад 3 місяці - картка перестає діяти
22 Jan 2023, 08:02
132775/231554
7 minutes ago