Українська Манітоба
-
Доброго дня! Порадьте, будь ласка, бухгалтера у Вінніпезі україномовного для подання податкової декларації. Вступні дані-є офіційна робота, а також підробляю в Door Dash. Всі контакти, які давали, або люди не беруться за декларацію з self employed, або просто не відповідають
-
Доброго дня ! Можливо хтось має контакти людини з RBC банку яка спілкується українською чи російською мовою? Буду дуже вдячна
-
Зробіть ваше весілля ще більш незабутнім! Вітаю! Мене звати Наталія. Я - особистий весільний обрядовець. Маю великий досвід у проведенні весільних обрядів, які торкаються серця та залишають незабутні спогади. - Професійний підхід та підтримка на кожному етапі - Наявність ліцензії провінції Манітоба - Надаю послуги англійською, українською, польською та російською мовами - Індивідуальний підхід до кожної пари - Кожен обряд створюється з урахуванням вашої культури та переконань - Створю незабутню атмосферу на вашому весіллі Запишіться на безкоштовну консультацію та дізнайтеся, як я можу зробити ваше весілля мрією, яку ви завжди уявляли! Контакти: 📞 (204) 509-8880 📧 [email protected]
-
По-перше, відсутність 7 місяців буде зафіксовано CBSA - прикордонною службою Канади. Інформація від CBSA йде до IRCC, CRA та інші агентства федерального та провінційного уряду, де це потрібно. Наприклад, Manitoba Health отримує дані від CRA щодо доходу людей, які зареєстровані у програмі Pharmacare тощо. От ми у податковій клініці бачимо випадки, коли люди, які поїхали з Канади на понад півроку чи рік, тепер отримують від податкової "листи щастя" про те, що вони повинні повернути виплати GST/HST, CAIP за той період, коли вони не були резидентами Канади. Як податкова Канади про це дізналась? Від CBSA.
-
За повернення виплат це я знаю
-
Я зрозуміла з сайту якщо хтось з партерів не залишав провінцію,то хелз кард актуальна для всіх
-
Чоловік не іхав з Вінніпегу,хелз кард в нас одна
-
100%, друг з CBSA вже дуже багато таких випадків розповідав