Українська Манітоба
-
Листа ще не має, але у вкладці Бенефіти висить , що вони переплатили і я маю повернути, вказана сума та як оплатити
-
Справа в тому , що на ці бенефіти я ж подавала минулого року, коли ще не здавала свою першу декларацію і тоді вказувала , що в 2022 році я була без чоловіка і приїхала тільки в жовтні. А вже потім була перша декларація в якій все теж саме вказувала що і в заявці Буду дзвонити в CRA. Хочеться розібратися , що сталося🤷♀️
-
Дякую
-
Не треба ніякого листа. Ви просто подаєте ім"я та емейл цих друзів. Однак, друзі повинні: - бути ПР - жити в Манітобі не менше року в статусі ПР або громадян Канади - заповнити ваш Settlement plan part 2 - деколи пройти інтерв"ю з МПНП - надати різні документи від себе. І ви подаєтесь не на ПР, а тільки на номінацію провінції.
-
Привіт всім. Допоможіть, будь ласка, поділіться досвідом. При подачі на ПР по CUAET є така річ як близькі Друзі (an established connection to Manitoba (close relative, distance relative, friend….) В мене є близькі друзі і при подачі на ПР треба підготувати Листа в якому зазначити інформацію про цих друзів і тд. Чи був в когось схожий досвід при подачі документів? Ви могли б поділитись зразком цього листа? Допоможіть, будь ласка, якщо хтось знає і може поділитись інформацією. Дякую
-
Я цю заявку заповнювала в міграційному центрі)
-
Вказувала