Українська Манітоба
-
З якого дива? Повний бак буде менше ніж 100 доларів точно. Чи ви маєте на увазі дорогу? Ну дорога так. За ваш рахунок.
-
Треба ще почитати дрібний шрифт. Шодо палива.... якшо повертати з повним баком то це ще +150-200 доларів.....😜
-
Ну саме так на дорогу витрати. Зістно шо берете з повним та повертаете з повним. Я у Європіі брав в аренду авто то там якшо до 100 км накатали та заправляти не треба було 😎😎😎
-
Вітаємо, Vanya! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ну витрати на дорогу - це зрозуміло.
-
Тю. Так можна ж не на вулиці))) На підземній парковці нашого Суперстору бачила і що мили машини, і капоти відкриті під лампочками))))
-
Боюсь Вам далеченько буде: 3193 Portage Ave, Winnipeg, MB R3K 0W4
-
Зазвичай базова страховка на ренті досить обмежена..... Вони пропонують "їхній" top up ща космічну ціну.... Без "їхнього" (чи стороннього) top up страхування у разі дтп ви "попадаєте" на великі гроші. А ще тут є традиція, давати в рент авто без запаски та домкрату 😢
-
Де це підземна парковка суперстору ???? Щас поїду
-
15 доларів на день. Не дуже космічна ціна
-
Щиро дякую!🙏☺️
-
Я отримував у серпні
-
Тут є хтось хто отримував водійські права тут (маю на увазі не міняв українські на канадські), а саме тут отримував?
-
Щож там складного в роуд тесті....
-
Так, ту є такі! Колись всі так і отримували - перездавали теорію та вождіння, а не обмінювали як зараз 😁
-
Отримала минулого тижня. Здала з третьої спроби (перші дві реально сама винна що завалила)
-
Мій чоловік отримує. Тобто вже буде 5 спроба роуд екзамену🥲( хоча стаж водіння 15 років) Я поки отримала 5L- ніколи раніше не мала водійського.
-
Так є профільна група в ФБ і тут про авто питання Клуб Автолюбителя Вінніпеґ
-
Все приходить з досвідом 🤗
-
Ясненько, ну я здавав цей тест, тфу тфу здав успішно , а готувався по ютубу
22 Jan 2023, 08:02
132837/230598
30 minutes ago