Українська Манітоба
-
Я так думаю, що тут всі мають їх кожні 5 років оновлювати
-
Боже, та то було дуже давно;) зараз ми проживаємо в «мегаполісі» з світлофорами😁
-
Планую цієї весни здавати road test і в пошуках інструктора, дуже уважно все читаю, щоб розуміти, як взагалі підступитися, будь ласка, продовжуйте, мені треба знати, як це взагалі буде)
-
Дякую дуже 🥰
-
Канадські інструктори під час уроків однозначно бадьоріше;)
-
Так, я буду дуже вдячна! 🙏
-
В моменти, коли бесіда йде в таке русло, я розумію, чому @erlighter боїться людей з цього чату)
-
Я на поворотах завжди глохла на механіки і теж ревіла;) і на чоловіка мого то не діяло бо в нас нема 10 дітей слава Богу;)
-
Я так вчилась в Україні. В інструктора було 10 дітей, якщо я не помиляюсь. Ну не виходило у мене вписатись в поворот на вузенькій вуличці. Мені себе так жалко стало, що я плакала, їхала і плакала, сльози течуть, а я їду. Кажу, вибачте, що плачу, ну не буде з мене водія певно. А він мені- у мене 10 дітей, на мене сльози не діють, їдь давай! 😂
-
У мене був ще один інструктор, до того суїцидального, він завжди привозив мене вчитися до школи, куди о 8 ранку йдуть діти (ну а де ж іще вчитися, як не серед натовпу дітей, ну це ж очевидно). І на кожен мій рух він верещав: "ДЕТИ, ТАМ ДЕТИ!!!!" і якось так здавалося, що якісь діти вже намотані на колеса, а я не помітила... я якось вже не впевнена, що мені взагалі потрібні права, скільки там тої Канади, дуже дякую вам за цей діалог)
-
Ерiк, пiдкажiть будь ласка як отой смачний мясний ресторан називаеться?))) бразильский чи мексиканський чи якийсь, пам'ятаю Ви за Анною про нього говорили, але не пам'ятаю про який та яка адреса))))