Українська Манітоба
-
OWP сорі, це шо?
-
що за черги з житлом? Кількість номінацій залежить від наявності робочих місць. Якщо вони нададуть документ ивсі бажаючим то що вони будуть робити? Роботи не вистачить на всіх
-
а хіба є хто не сплатив податок? От коли сплатили не з доходу а просто щоби спробувати отримати ПР то тоді інша справа - то було б прикро
-
Internet від Shaw/Rogers 50 -> 250 55 -> 500 60 -> 1000 2 роки контракт Для 31 березня - 500 долярів бонус за підключення З 1-го квітня - 400 (Гроші на персональний рахунок Shaw/Rogers Можна витратити тільки на оплату послуги інтернету)
-
З першого разу здав роуд тест
-
В скоша банку дали 2 кредитки, це норм чи хтось помилився? Були в когось такі кейси?
-
Scene+ поінт кард? Або ви замовили собі ще якусь кредитку, та отримали те що просили. Уважно передивитись умови. Де яки кредитни картки мають дуже не маленькі фі
-
В мене дебіт та 2 кредитки одного банку😅 UPD: фізично 3 картки
-
Одна - клієнтська дебіт картка (віртуальна Visa, можна розраховуватися в інтернеті) а друга - справжня кедитка
-
Ну другу кредитку я ще не активовував, тому в app її немає. Тому і цікавлюсь що це може бути перш ніж активовувати
-
Може одна з них - це саме poin card Подивитись у мобільнлиу додатку, скільки кредитних карток ви маєте. Й всемстане на свої місця
-
Так, 2 кредитки Scene+
-
Які документи вимагають щоб здавати тест? Окрім паспорта
-
То Scene+ point card
-
Тобто скоша вирішив закинути мені зайвий пластик?
-
Зайдіть до Автопаку та зарееструйтеся... OWP, Passport, Healthcard, Void Check with Bank Stamp, lease agreement
-
Як що її в Апп нема, то її НЕМА
-
Дякую
-
Можна. В живій черзі. Я так здавала в січні. Як зараз не знаю. Спочатку їм треба заплатити $10 (на 1 поверсі + зарееструватися) і вже потім здавати (мабуть в інший день вже)
-
Щоб були
22 Jan 2023, 08:02
132928/231604
about 3 hours ago